Milost píše:Jak to vrzání začalo, tak také odešlo. Je to kuriozita, ale když jsem se do Mostu vypravil, tak cestou to přestalo. V Mostě jsem se otočil a jel domů. Od té doby nic nevrže. Asi to dostalo strach z rozebírání. Zatím spokojenost.
mbiron píše:Vcera se pritelkyni stala dost zvlastni vec. Jela do Barumky prezout na zimaky a kdyz odjizdela tak se ji od zadniho kola spolujezdce loudil desnej kraval,napadlo ji ze mechanik spatne dotahl kolo tak se vratila. Mechanik ochotne auto dal na zvedak otocil kolem a hle kraval. Sundal kolo a mezi kotoucem a ochrannym plechem spadl maly kaminek ktery se tam zasekl a drhnul o kotouc. Jinak co jsem chtel ty zimni gumy jsou opravdu v aute slyset dost znacne, o tech kaminkach do podbehu ani nemluvim, tam by snad pomohl nejaky ten plastizol nebo neco na ten zpusob.
Happy píše:Tak to se přidám, moje SAVA Eskimo jsou též tišší než origo Michelin. A kamínky do podběhů mě netrápí, protože tohle je jedna z mála věcí, na kterou jsem byl zvyklý z Mazdy3. Tam to bylo stejně blbě odhlučněné, takže jsem prostě ani nezaznamenal rozdíl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé