Taková menší nectnost Ceeda....

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod Aifell » 29.04.2008 17:13

@Milost: Jak jsi dopadl? Vrže dál? Nebo co jsi udělal? Mě montovali defenda také v Mostě a vrže mi to stejně jak popisuješ!
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod milost » 29.04.2008 22:02

Jak to vrzání začalo, tak také odešlo. Je to kuriozita, ale když jsem se do Mostu vypravil, tak cestou to přestalo. V Mostě jsem se otočil a jel domů. Od té doby nic nevrže. Asi to dostalo strach z rozebírání. Zatím spokojenost.
milost Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2017)
3000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Aifell » 29.04.2008 22:26

Milost píše:Jak to vrzání začalo, tak také odešlo. Je to kuriozita, ale když jsem se do Mostu vypravil, tak cestou to přestalo. V Mostě jsem se otočil a jel domů. Od té doby nic nevrže. Asi to dostalo strach z rozebírání. Zatím spokojenost.

Já tam zítra jedu ze světlem a řeknu mu i toto ať se snaží, protože mám pocit, že nebude problém přímo s kiou ale s dodělávky v servisu ... vysvětlím! Nechal jsem si dodělávat xenony a mlží se mi přední levé světlo! A dále nechal jsem si montovat i defendlock a vrže mi jednička a kluci v clubu psali že je to montáží defendu! Takže to vypadá na špatnou prácičku No zítra jsem na ně zvědavý, chybu může udělat kdokoliv, ale přiznat jí a opravit jí to mě zajímá!
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Baggio » 25.11.2008 12:00

Souhlasím,mám nové zimáky a dost jdou kamínky slyšet
Baggio Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mbiron » 25.11.2008 15:31

Vcera se pritelkyni stala dost zvlastni vec. Jela do Barumky prezout na zimaky a kdyz odjizdela tak se ji od zadniho kola spolujezdce loudil desnej kraval,napadlo ji ze mechanik spatne dotahl kolo tak se vratila. Mechanik ochotne auto dal na zvedak otocil kolem a hle kraval. Sundal kolo a mezi kotoucem a ochrannym plechem spadl maly kaminek ktery se tam zasekl a drhnul o kotouc. Jinak co jsem chtel ty zimni gumy jsou opravdu v aute slyset dost znacne, o tech kaminkach do podbehu ani nemluvim, tam by snad pomohl nejaky ten plastizol nebo neco na ten zpusob.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod vladislav » 25.11.2008 17:08

mbiron píše:Vcera se pritelkyni stala dost zvlastni vec. Jela do Barumky prezout na zimaky a kdyz odjizdela tak se ji od zadniho kola spolujezdce loudil desnej kraval,napadlo ji ze mechanik spatne dotahl kolo tak se vratila. Mechanik ochotne auto dal na zvedak otocil kolem a hle kraval. Sundal kolo a mezi kotoucem a ochrannym plechem spadl maly kaminek ktery se tam zasekl a drhnul o kotouc. Jinak co jsem chtel ty zimni gumy jsou opravdu v aute slyset dost znacne, o tech kaminkach do podbehu ani nemluvim, tam by snad pomohl nejaky ten plastizol nebo neco na ten zpusob.

Tak moje zimni gumy jsou tišší než letní originál Michelin... ;) ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod mirat » 25.11.2008 18:07

Taky mam min hlucnejsi zimaky, nez originalni miselinky. Ale ty kaminky jsou fakt humus ...
mirat Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod titanus » 25.11.2008 18:12

ja mam vzdy vypeckovane radio takze dake zvuky od spodu ci zhora ma vobec netrapia :D

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Happy » 25.11.2008 18:40

Tak to se přidám, moje SAVA Eskimo jsou též tišší než origo Michelin. A kamínky do podběhů mě netrápí, protože tohle je jedna z mála věcí, na kterou jsem byl zvyklý z Mazdy3. Tam to bylo stejně blbě odhlučněné, takže jsem prostě ani nezaznamenal rozdíl.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod PetrCBR » 25.11.2008 20:53

Original letni Micheliny jsou skutecne hrozne z pohledu hlucnosti. Po prezuti na GY UG7+ je ticho jak v marnici :-).
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

Příspěvekod Dufi » 25.11.2008 21:28

No v nedelu, ked napadol prvy sneh a paradne podvecer zmrzol- jazda ticha az som bol mimo. No ESP sa zapojilo do jazdy... :wink: neviem ci dodnes tam cestari vobec boli. :lol: No a vcera na ceste v meste kamienky - tak to je bombardovanie!

BTW, mna zase stve 2-ka. Od kupy ma niekedy problem...
Ceed JD 1.6 GDi DCT
Dufi Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod ferino » 26.11.2008 12:04

Happy píše:Tak to se přidám, moje SAVA Eskimo jsou též tišší než origo Michelin. A kamínky do podběhů mě netrápí, protože tohle je jedna z mála věcí, na kterou jsem byl zvyklý z Mazdy3. Tam to bylo stejně blbě odhlučněné, takže jsem prostě ani nezaznamenal rozdíl.

Co som mal zatial zimne pneu, tak tie SAVA Eskimo boli snad jedny z najtichsich ak nie najtichsie. :huh:
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod mbiron » 26.11.2008 15:04

Ja moc k porovnani nemam, na vsech autech jsem mel zatim jen Barum Polaris takze nedokazu posoudit o kolik jsou hlucnejsi nez jina zimni kola. Kazdopadne souhlasim ze jsou mnohem tissi gumy nez MICHELIN.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod slava » 26.11.2008 16:29

Já mám Kormorany a myslím, že je vyrábí jakože Michelin a ty mi na zámkové dlažbě na parkovišti u Lidlu pěkně MLASKAJÍ. To je zvuk.
Vždycky se tomu musím smát a dělám jako, že nic.
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Dufi » 26.11.2008 18:12

Ale uz sme trochu OT... ;)
Ceed JD 1.6 GDi DCT
Dufi Muž
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Závady