Auťas píše:Mám stejný poznatek, jako mbiron. Stejné barumky jsem dostal při koupi a jsou opravdu o poznání tišší než origo Michelin na 16" elektronech.
vladislav píše:Nálada ,nenálada...![]()
Chtěl jsem se zeptat jak vám tam jde zpátečka... :-( :-( Zatím se s ni dost peru..Ostatni rychlosti tam jdou úplně nadherně akorát ta zpátečka nějak tam mi zatím nejde dobře...Jak jste na tom vy????
??:
??:
??:
rybko píše:vladislav píše:Nálada ,nenálada...![]()
Chtěl jsem se zeptat jak vám tam jde zpátečka... :-( :-( Zatím se s ni dost peru..Ostatni rychlosti tam jdou úplně nadherně akorát ta zpátečka nějak tam mi zatím nejde dobře...Jak jste na tom vy????
??:
??:
??:
No dnes rano sme tu mali cca -8 stupnov a neviem ci to bolo tim ale spiatocku som asi 5 minut nevedel zaradit..a to som skusal aj znova vysliapnut spojku aj pomali zaradzovat...proste nesla...uz sa par krat stalo ze nesadla na 1vy krat ale dnes to bolo fakt trapenie...ale potom zu v pohode...ale dufam ze preto ze este je len v zabehu tak sa to dufam trosku vybeha
andyf píše:rybko píše:vladislav píše:Nálada ,nenálada...![]()
??:
??:
??:
No dnes rano sme tu mali cca -8 stupnov a neviem ci to bolo tim ale spiatocku som asi 5 minut nevedel zaradit..a to som skusal aj znova vysliapnut spojku aj pomali zaradzovat...proste nesla...uz sa par krat stalo ze nesadla na 1vy krat ale dnes to bolo fakt trapenie...ale potom zu v pohode...ale dufam ze preto ze este je len v zabehu tak sa to dufam trosku vybeha
Mozna muze pomoci zkusit nejdrive zaradit nejakou jinou rychlost... (Pokud nepomaha ani seslapnuti spojky...)
Ale je pravda, ze pri nizsich teplotach je razeni ponekud (dost) tuzsi. Podobne zkusenosti jsme nemel ani u Octavie, ani u Fabie (vcera..)
rybko píše:andyf píše:rybko píše:vladislav píše:Nálada ,nenálada...![]()
??:
??:
??:
Mozna muze pomoci zkusit nejdrive zaradit nejakou jinou rychlost... (Pokud nepomaha ani seslapnuti spojky...)
Ale je pravda, ze pri nizsich teplotach je razeni ponekud (dost) tuzsi. Podobne zkusenosti jsme nemel ani u Octavie, ani u Fabie (vcera..)
Prave ze to bola hned druha vec co som skusal lebo na peugeote to zaberalo ze som zaradil jednotku alebo dvojku a potom spiatocku..ale nezabralo ani to..nakolko sa mi to ale zatial stalo iba raz a nebyvam nastastie niekde v Gronsku alebo Finsku kde je pod nulou stale velku hlavu si z toho nerobim...aj ked to trochu nastve..ale to asi kazdeho...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé