Poliaci uz maju zname ceny faceliftovaneho ceedu, som zvedavy na tie nase
polske ceny
Beda píše:Tak koukam, ze vsechny naftaky budou mit 6st. prevodovku, tak to je asi jedina vec, ktera mne bude mrzet, ze nemam
figaro píše:Tak som bol dnes v predajni KIA vo Zvolene, prezvediet sa na ceny ceeda s faceliftom. Predajca sa na mna nechapavo dival, ze vraj co este teraz chcem, ze je este skoro. Myslel som si, ze mesiac pred oficialnym predajom by uz mohli vediet ceny za co sa bude na Slovensku predavat. Zbytocna snaha. Hrali sa na mrtveho chrobaka. Hlavne, ze sa auta vyrabaju v Ziline a poliaci uz maju svoje ceny urcene. Co viac dodat.
Beda píše:Tak koukam, ze vsechny naftaky budou mit 6st. prevodovku, tak to je asi jedina vec, ktera mne bude mrzet, ze nemam
Berka píše:Tím nelze vyloučit, že v případě výměny převodovky (v záruce), by se dala 6°To by bylo dost dobrý
Marek_Km píše:Berka píše:Tím nelze vyloučit, že v případě výměny převodovky (v záruce), by se dala 6°To by bylo dost dobrý
A odteď budou všichni co mají nafťáky řadit bez spojky![]()
figaro píše:Tak som bol dnes v predajni KIA vo Zvolene, prezvediet sa na ceny ceeda s faceliftom. Predajca sa na mna nechapavo dival, ze vraj co este teraz chcem, ze je este skoro. Myslel som si, ze mesiac pred oficialnym predajom by uz mohli vediet ceny za co sa bude na Slovensku predavat. Zbytocna snaha. Hrali sa na mrtveho chrobaka. Hlavne, ze sa auta vyrabaju v Ziline a poliaci uz maju svoje ceny urcene. Co viac dodat.
slava píše:Včera jsem navštívil svého prodejce a už ví ceny facelifťáků(no a tím pádem já taky a facelifta bych si už nekoupil). Dnes odjel na dvoudenní školení do Poličky a já osel jsem se ho nezeptal jestli můžu dát ty ceny na portál, tak se omlouvám, ale nepodrazím ho. Ale celkově byl vyloženě znechucený. A snad nejvíc z těch 66 kW u 1.4. To má dneska kdejaká Fabia a 1.4 SW tím pádem končí. A ještě za tu cenu?? A bez červené? Jó, kdyby přidali turbo a zvedli tím výkon na nějakých 95kW/130 koníků, ale toto? Četl jsem pár recenzí na 130koňového Megana, kritika minimální a jinak samá chvála, cena snad i lepší(u faceliftu určitě o desetitisíce)a má plnohodnotnou rezervu. Co dodat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé