Už jsem fakt nas*anej... Včera sednu do auta, čelní ostřikovače jdou, ale pro změnu neteče nic ze zadního. Už to prostě nechápu, ani trochu...
Za chvíli snad do té bandasky na kapalinu naliju čistej líh.
DavidB píše:Už jsem fakt nas*anej... Včera sednu do auta, čelní ostřikovače jdou, ale pro změnu neteče nic ze zadního. Už to prostě nechápu, ani trochu...
DavidB píše:Už jsem fakt nas*anej... Včera sednu do auta, čelní ostřikovače jdou, ale pro změnu neteče nic ze zadního. Už to prostě nechápu, ani trochu...
vladislav píše:Tady bylo -10 stupnů ..auto stojí třetí den venku ...a ostřikovače jdou...přední i zadní....na autě byla centimetrová námraza.....zkus ten líh..a uvidíš...myslím,že to je opravdu tou nápní... ;-) ;-)
snike píše:vladislav píše:Tady bylo -10 stupnů ..auto stojí třetí den venku ...a ostřikovače jdou...přední i zadní....na autě byla centimetrová námraza.....zkus ten líh..a uvidíš...myslím,že to je opravdu tou nápní... ;-) ;-)
Já bych tam nalil slivovici, ta taky nezmrzne a má mnohem příjemnější vůni![]()
![]()
snike píše:vladislav píše:Tady bylo -10 stupnů ..auto stojí třetí den venku ...a ostřikovače jdou...přední i zadní....na autě byla centimetrová námraza.....zkus ten líh..a uvidíš...myslím,že to je opravdu tou nápní... ;-) ;-)
![]()
![]()
Milost píše:Ja take stojim s autem venku a jeste se mi to nestalo, ze by mi zamrzly ostrikovace. Stava se mi to u Octavie, tam mi zamrzaji pri jizde po dalnici a neni to nic prijemneho.
snike píše:Mně to zamrzlo jen jednou, když na ostřikovači zůstal sníh a ten na něj přes noc zmrznul. Rukou jsem to očistil a bylo po problému ;-)
Anonym píše:Milost píše:Ja take stojim s autem venku a jeste se mi to nestalo, ze by mi zamrzly ostrikovace. Stava se mi to u Octavie, tam mi zamrzaji pri jizde po dalnici a neni to nic prijemneho.
Ono fakt záleží jakou tam máš kapalinu ,jestli do 20 nebo 30 a nebo do 40 stupňu.Já když tam měl i do 30 tak jsem jel a u fabie mi to za jízdy mrzlo.Ted tam mám 40 a jedu a normálně stírám a nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé