Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Vetsinou jsou rovnou v pojistkovy skrini na pozicich oznacenych jako SPARE
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Sú všetky. Z každého druhu je tam minimálne jedna náhradná. Treba poriadne pozrieť do zoznamu.
Inak neviem ČO treba policajtovi vysvetľovať. Ak je blbec, tak ho nechám nech to postúpi do priestupkového konania a do protokolu napíšem, že náhradné poistky sú súčasťou vozidla - a že policajt nebol ochotný sa o tom presvedčiť... Ešte dobre, že u nás poistky, aj žiarovky z povinnej výbavy už dávno vyškrtli - ubudlo buzerácie (čestní policajti sorry).
To je teda problém, také mi při koupy vozu říkali, že jsou v pojistkovce..No stejně jsem si pro jistotu přikoupil od každépo 3ks. Nezrujnovalo mne to a místa to také moc nezabralo..
☆ Kia Cee'd (JD) 2017 * 1.4 MPI, 74 kW/101hp, G4LC * Comfort Plus ☆
Na čo aliexpres? Sú to centové položky (myslím že som kupoval tri 30A dokopy za 0,45€) v bežnej slovenskej predajni autodielov. Len treba poriadne pozerať - na prvý pokus mi vždy ponúkajú veľké poistky, až keď ich odmietnem s tým, že mám menšie (a opäť ukážem poistku) tak sa pýtajú na aké auto... A buď vytiahnu tie správne, alebo povedia bohužiaľ momentálne nemáme, prípadne japonské nevedieme (AutoKelly LM).
Prosím vás mohl by mě někdo poradit kde koupit sedu náhradních pojistek vhodných pro Kia Sportage 2017 Dnes jsem proběhl několik obchodů a smůla např.v Auto kelly na který jsem spoléhal nejvíc nic,prostě ty nejužší vidličky jako by ještě nikdy neviděli.