Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ano, vravia, ze hluk odvalujucich sa kolies je pocut zozadu, ale zaroven je vraj uroven hluku v kabine velmi nizka. Na Topspeed.sk vraveli, ze aj pri 140 km/h sa da vo vnutri rozpravat aj tlmenym hladom a bez problemov. K tomu dennemu svieteniu. Vypichuju to preto, lebo sa automaticky s prednymi DRK zapnu aj zadne svetla. Doteraz to fungovalo tak, ze sa automaticky zapli len predne DRL a zadne sa museli dodatocne zapnut.
Odoslané z SM-G900F pomocou Tapatalku
Kia cee´d 1.6 GDI Gold, Dark Gun Metal, MY 2016 Honda Civic 1.8 VTi - predané
Měl jsem před ceedem sw sedana, a musim říct, že kdybych nepotřeboval velký kufr, bral bych ho znovu. Právě odhlučnění zadních kol je u sedana daleko lepší, kombík tak dobře odhlučnit nejde z důvodu roletky, která zvukově vůbec netěsní. Když jsem v sedanu sklopil sedačky, hluk byl najednou o hodně víc slyšet. Sedan byl lepší i v tom, že se nešpinila zadní část auta, nemůžu si zvyknout na pořád zahnojený pátý dveře.....
Když my kempaři ten kombík fakt potřebujeme - tady musí krása stranou před funkčností ale ten nový Ceed SW vypadá přeci taky nádherně (vlastně i FL MY 2016)
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Na kempovaní je parádní, letos jsem si ještě vyměnil šrouby, které drží sedáky zadních sedadel, a nechávám je doma. Dal jsem tam imbusy, a za 2 minuty jsou venku i zpátky. Lépe se mi tam vejde molitan na spaní, a vznikne hezký úložný prostor. Jestli bude nový ceed v kufru ještě delší, tak by to bylo dobrý....
Pro mě bude rozhodující, jestli tam bude nějaký normální motor a jak to auto bude vypadat. Pod 200koni už se mi moc nechce. Minimum by byla 1.6Tgdi. Případně budu muset navýšit rozpočet na něco zajímavějšího. Škoda že není I30N kombik. To by se mi líbilo