CEED facelift - ceny

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: CEED facelift - ceny

Příspěvekod niio » 09.09.2009 13:13

rom007 píše:Nic extra navic jsem nezpozoroval, mimo dvouzonnove klimatizace kterou veskera konkurennce ma davno (za ceny starych ceedu) a pardon, malem bych zapomel, kontrolky kapaliny v ostrikovaci! :))

zasadny rozdiel je, ze nova verzia LX ponuka takmer to, co stara EX, ale za menej penazi. Ja si hlavne cenim laktovu opierku, bodove osvetlenie, schranku na okuliare a vyhrievane zrkadla a pripojku USB...
niio Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod SuPe » 09.09.2009 17:57

Ceny :

1,4 CVVT (kW/k) 66/90

L - 10900 €
LX - 11900 €
EX - 13890 €

Do vypredania zásob bude motor 77kW/105k

1,6 CVVT (kW/k) 93/126
LX - 12990 €
EX - 14890 €
TX - 17090 €

2,0 CVVT (kW/k)105/143
EX - 16390 €
TX - 17090 €

1,6 CRDi VGT (kW/k) 66/90
LX - 13990 €
EX - 15890 €

1,6 CRDi VGT (kW/k) 85/115
LX - 14640 €
EX - 16540 €
TX - 18740 €

2,0 CRDi VGT (kW/k) 103/140
EX - 18440 €
TX - 20640 €
SuPe Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
14000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Axel » 09.09.2009 22:18

Teď jsem si všiml jak prohodili volume a volbu stanic, stará verze to má přesně obráceně :D a jediný co se mi v interiéru nelíbí jsou ty nové páčky pod volantem, použili nějáký až moc lesklý plast a neladí to se zbytkem, ale to záleží na zvyku...
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod rom007 » 09.09.2009 22:49

niio píše:
rom007 píše:Nic extra navic jsem nezpozoroval, mimo dvouzonnove klimatizace kterou veskera konkurennce ma davno (za ceny starych ceedu) a pardon, malem bych zapomel, kontrolky kapaliny v ostrikovaci! :))

zasadny rozdiel je, ze nova verzia LX ponuka takmer to, co stara EX, ale za menej penazi. Ja si hlavne cenim laktovu opierku, bodove osvetlenie, schranku na okuliare a vyhrievane zrkadla a pripojku USB...

Stary Comfort 1.4 SW (nejnizsi vybava s automatickou klimou) 385 tisic Kc
Novy Comfort Plus SW (nejnizsi vybava s automatickou klimou) 420 tisic Kc
rozdil 35 tisic

Navic ma novy:
1) klima je dvouzonova - super ale u konkurence standart
2) HIL asistent - OK diky ale ten za ten bych si vazne nepriplacel
3) trojblik - pro me ohromne plus, za ten bych si 1500 rad priplatil
4) blinkry v zrcatkach - u konkurence vesmes standart, libi se mi ale mit je nemusim
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod rom007 » 09.09.2009 23:15

Novy 1.6 SW Comfort Plus (konfigurace kterou bych si ja pral) stoji 445 tisic Kc
Octavia II 1.6 Combi Prima stoji 405 tisic Kc, po dorovnani vybavy (mimo USB na radiu to asi nenabizi) 477 tisic Kc
rozdil 32 tisic Kc ..... co dodat?

Ja vim, ceed ma zaruku 5/7 let, octavia 4 roky, 1.6 ceedu je lepsi a vysokych otackach podstatne vykonejsi nez 1.6 skody .. dal uz me jiny vyhody ceedu nenapadaji
Novy ceed se mi libi ale za tyhle penize ho ne-kou-pim
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod -drb- » 10.09.2009 11:14

rom007 píše:Novy 1.6 SW Comfort Plus (konfigurace kterou bych si ja pral) stoji 445 tisic Kc
Octavia II 1.6 Combi Prima stoji 405 tisic Kc, po dorovnani vybavy (mimo USB na radiu to asi nenabizi) 477 tisic Kc
rozdil 32 tisic Kc ..... co dodat?

Ja vim, ceed ma zaruku 5/7 let, octavia 4 roky, 1.6 ceedu je lepsi a vysokych otackach podstatne vykonejsi nez 1.6 skody .. dal uz me jiny vyhody ceedu nenapadaji
Novy ceed se mi libi ale za tyhle penize ho ne-kou-pim

já vím, Octavia má lepší interiér z měkkých plastů, vysvětloval mi to prodejce. Pak už jsou samé nepodstatné věci - ceed SW má prostornější interiér, praktičtější a větší kufr bez nakládací hrany (což je u kombíka opravdu věc nepodstatná, že) atd. Pomiňme také to, že na prodejně dávají obvykle větší slevy u KIA než u Škody - konkrétně mně nabídli ve Škodě 6 % (a to byla ještě oktávka dražší - mně vyšla podle ceníku po dorovnání výbavy na 530, ale je to pár měsíců), v KIA jsem dostal comfort plus před faceliftem za 350 (ceníková cena cca 430 - byla to 1.4).

Ale uznávám, že to jsou opravdu drobnosti, které na Octavii prostě nemají.

A fakt si nemyslím, že jsi prodejce Škody. ;)
-drb- Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
28000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod matysekul » 10.09.2009 12:11

rom007 píše:
niio píše:

Stary Comfort 1.4 SW (nejnizsi vybava s automatickou klimou) 385 tisic Kc
Novy Comfort Plus SW (nejnizsi vybava s automatickou klimou) 420 tisic Kc
rozdil 35 tisic

Navic ma novy:
1) klima je dvouzonova - super ale u konkurence standart
2) HIL asistent - OK diky ale ten za ten bych si vazne nepriplacel
3) trojblik - pro me ohromne plus, za ten bych si 1500 rad priplatil
4) blinkry v zrcatkach - u konkurence vesmes standart, libi se mi ale mit je nemusim

Podle ceníku ještě vyjřívání sedaček :tongue:
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod rom007 » 10.09.2009 12:50

matysekul píše:Podle ceníku ještě vyjřívání sedaček :tongue:

na vyhrivani sedacek a predniho skla jsem zapomel
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 10.09.2009 12:55

rom007 píše:.........Ja vim, ceed ma zaruku 5/7 let, octavia 4 roky, .....

Taky za ty 4 roky/120.000 km zaplatíš 11.000 ,- Kč :hurray:

Kup si samozřejmě co chceš, jsou to tvé peníze ;) .... my ti jen popřejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod :scooter:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod rom007 » 10.09.2009 12:58

-drb- píše:já vím, Octavia má lepší interiér z měkkých plastů, vysvětloval mi to prodejce. Pak už jsou samé nepodstatné věci - ceed SW má prostornější interiér, praktičtější a větší kufr bez nakládací hrany (což je u kombíka opravdu věc nepodstatná, že) atd. Pomiňme také to, že na prodejně dávají obvykle větší slevy u KIA než u Škody - konkrétně mně nabídli ve Škodě 6 % (a to byla ještě oktávka dražší - mně vyšla podle ceníku po dorovnání výbavy na 530, ale je to pár měsíců), v KIA jsem dostal comfort plus před faceliftem za 350 (ceníková cena cca 430 - byla to 1.4).

Ale uznávám, že to jsou opravdu drobnosti, které na Octavii prostě nemají.

A fakt si nemyslím, že jsi prodejce Škody. ;)

Interier Octavie se mi libi vic nez stary ceed, nez novy asi ne. S prostorem budu spokojenej asi v kazdym aute nizsi stredni, presedlam z o tridu nizsiho auta.
Slevu? V ktere fazi nakupu vozu ji nekdo nabidne? Kupuju veci za cenu co maji na cenovce, to mam zebronit a smlouvat jako na trzisti v Istambulu? Pro me je nakup za statisice svatek, az to pujdu podepsat vezmu si mozna oblek :)

Nejsem prodejce cehokoliv, jsem zajemce o auto kterej chtel koupit ceed co behem vahani jakou vybavu ceeda zjistil ze se chysta facelift tak dva mesice pockal a ted je zklamanej - ne z faceliftu ten je super ale z cen. Srovnani s Octavii jsem spocital ne proto ze chci octavii (chci ceeda!) ale aby bylo videt ze kia uz ma ceny srovnatelny s etalonem ceske predrazenosti :(
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod rom007 » 10.09.2009 12:59

snike píše:
rom007 píše:.........Ja vim, ceed ma zaruku 5/7 let, octavia 4 roky, .....

Taky za ty 4 roky/120.000 km zaplatíš 11.000 ,- Kč :hurray:

Kup si samozřejmě co chceš, jsou to tvé peníze ;) .... my ti jen popřejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod :scooter:

Priplatek za zaruku (s najezdem 90 000 km me to staci) sem do ceny srovnavane oktavky pripocital!
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod ban » 10.09.2009 13:20

SuPe píše:Ceny :

1,4 CVVT (kW/k) 66/90

L - 10900 €
LX - 11900 €
EX - 13890 €

ak si vezmem motor 1,4 a veriu EX (prva, ktora ma v zaklade klimu) a pripocitam priplatok cca 1000 Eur za SW, tak sa dostanem na cenu okolo 14890,- Eur (cca 448000 SK) a to uz konkurencia podla mna ponuka lepsiu vybavu :thd:
verim tomu, ze ceny dali taketo, aby mohli o 2-3 mesiace prist s akciouvou cenou, ktora bude minimalne o tych 1000 Eur nizsia
ban Muž
Nováček

Příspěvekod -drb- » 10.09.2009 14:07

rom007 píše:Slevu? V ktere fazi nakupu vozu ji nekdo nabidne?

Přišel jsem na zkušební jízdu a nebyl jsem rozhodnut, že chci konkrétní typ, byl jsem jen zvědavý na svezení. Ve Škodě mi spočítali cenu a řekl, že mi dá 6 % slevu, víc ne.

Přišel jsem na svezení do KIA, nabídl mi rovnou cenu o 80 tis. nižší než ceníkovku. Pravda, byla to skladovka, na objednávku by mi dal slevu nižší, zhruba poloviční, ale tak či tak - nesmlouval jsem. Nikde jsem nežebral o slevu.

Takže asi tak.

Všechny autosalony dávají slevy. A jestli chceš nakupovat za ceny v cenících na webu, je to tvá volba, zbytečně připlácíš. Uvědom si, že to je cena stanovená dovozcem/výrobcem jako "doporučená". Prodejci jsou samostatné subjekty, nakupují za ceny dodavatelské a mohou se sami rozhodonout, jaký chtějí mít na prodeji zisk. Pokud jim stačí zisk menší, dají slevu.

To máš totéž jako třeba s elektronikou - výrobce/dovozce stanoví nějakou doporučenou cenu, prodejci ale mají ceny různé. Stačí jen obejít pár obchodů (prada, tak je to vidět rovnou na cenovce u nich, nedávají individuální slevy, protože se toho prodává trošku víc než aut).
-drb- Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
28000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod rom007 » 10.09.2009 14:59

-drb- píše:
rom007 píše:Slevu? V ktere fazi nakupu vozu ji nekdo nabidne?

Přišel jsem na zkušební jízdu a nebyl jsem rozhodnut, že chci konkrétní typ, byl jsem jen zvědavý na svezení. Ve Škodě mi spočítali cenu a řekl, že mi dá 6 % slevu, víc ne.

Přišel jsem na svezení do KIA, nabídl mi rovnou cenu o 80 tis. nižší než ceníkovku. Pravda, byla to skladovka, na objednávku by mi dal slevu nižší, zhruba poloviční, ale tak či tak - nesmlouval jsem. Nikde jsem nežebral o slevu.

Takže asi tak.

Všechny autosalony dávají slevy. A jestli chceš nakupovat za ceny v cenících na webu, je to tvá volba, zbytečně připlácíš. Uvědom si, že to je cena stanovená dovozcem/výrobcem jako "doporučená". Prodejci jsou samostatné subjekty, nakupují za ceny dodavatelské a mohou se sami rozhodonout, jaký chtějí mít na prodeji zisk. Pokud jim stačí zisk menší, dají slevu.

To máš totéž jako třeba s elektronikou - výrobce/dovozce stanoví nějakou doporučenou cenu, prodejci ale mají ceny různé. Stačí jen obejít pár obchodů (prada, tak je to vidět rovnou na cenovce u nich, nedávají individuální slevy, protože se toho prodává trošku víc než aut).

80 tisic z kolika a za co? byl jsme na zkusebni jizde s kia, fordem i renaultem a nikdo mi zadnou slevu nenabidl
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod rom007 » 10.09.2009 15:12

ban píše:
SuPe píše:Ceny :

1,4 CVVT (kW/k) 66/90

L - 10900 €
LX - 11900 €
EX - 13890 €

ak si vezmem motor 1,4 a veriu EX (prva, ktora ma v zaklade klimu) a pripocitam priplatok cca 1000 Eur za SW, tak sa dostanem na cenu okolo 14890,- Eur (cca 448000 SK) a to uz konkurencia podla mna ponuka lepsiu vybavu :thd:
verim tomu, ze ceny dali taketo, aby mohli o 2-3 mesiace prist s akciouvou cenou, ktora bude minimalne o tych 1000 Eur nizsia

Myslim si presne to samy jenomze ja do vanoc cekat nebudu, koupim neco jinyho a kiaklub prijde o clena :) :(
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na ceed