BigFoot007 píše:No pani je mi luto, ale bud to auto ma za studena nejaku "brzdu" v systeme, ale pocitovo moja 1.4 MPI isla rovnako za plynom. Ked si spomeniem ako tahalo Polo 1.2 TSI (a to len 66kW verzia) tak toto bolo na mile vzdialene. Ale urpimne, bola to testovacka, mal som to na cca 3km a auto nebolo zohriate. A aj spotreba na danom kuse bola priam desiva (cez 8l/100km)...takze mozno to bolo danym kusom...
Inak pocitovo som necitil zas taky rozdiel. Nejak tichsie mi to neprislo (moju atmo 1.4 na volnobehu po facelifte fakt nie je pocut), sedadla mam uz predsa len lepsie vysedene vo svojom, navyse ked som ryhclo porovnal material, tak predchadzajuca generacia mala vo vyssej vybave podla mna hodnotnejsi potah. Co sa tyka volantu, nemal som nrjak povit ze by to riadenie bolo komunikativnejsie, mozno len fakt malicko viac (mali sme v rodine Forda a pred kupou Kie som testoval aj Focusa, to je vsak na mile vzdialene auto po stranke riadenia). Na to ze som sedel vo First Edition tak som proste cakal trochu viac... Ale berte to fakt len ako subjektivne hodnotenie, nemal som vela casu ani priestoru si to vyskusat poriadnejsie. Mozno na dialnici by som hovoril uplne daco ine. Ja som to skusal na konci Petrzalky...
Subjektivní dojmy můžou být různé, za mě je dle tohoto videa dynamika OK: https://www.youtube.com/watch?v=IuoLoL1zMfs