Jak budou kryty dané do barvy a budu vědět jak na to, hodím sem nějaké foto.
Předem díky za informace

myslíš ze stranek korea-suv.cz ? konkretne když zadáš na sportage tam jsou tam jen 2 druhy,,jedny z led diodama,,a druhe klasika ty mam já,,,Bostra píše:Chtěl bych si taky s tohodle serveru objednat kryty klik, ale nevím které. Jsou tam od různých výrobců a podle fotek vypadají všechny stejně. Můžete mi někdo poradit od kterého výrobce jsou nejvhodnější. Nerad bych, aby mi po krátkém čase ten chrom začal slézat.
Bostra
aaaaaaaaaaa sorry jsem si všimnul ,,ty mas vlastně sorentoBostra píše:Chtěl bych si taky s tohodle serveru objednat kryty klik, ale nevím které. Jsou tam od různých výrobců a podle fotek vypadají všechny stejně. Můžete mi někdo poradit od kterého výrobce jsou nejvhodnější. Nerad bych, aby mi po krátkém čase ten chrom začal slézat.
Bostra
Bostra píše:Chtěl bych si taky s tohodle serveru objednat kryty klik, ale nevím které. Jsou tam od různých výrobců a podle fotek vypadají všechny stejně. Můžete mi někdo poradit od kterého výrobce jsou nejvhodnější. Nerad bych, aby mi po krátkém čase ten chrom začal slézat.
Bostra
vstastny píše:U mě došlo k výměně celého zrcátka - rozbil jsem sklo při výjezdu z garáže. Než nové nalakovali, dali mi v servisu do původního skeletu pouze sklo a po nalakování jej přendali do nového. Výměna byla provedena vždy za 20 minut. Pochybuji, že by něco lepili, i když jsem to nezkoumal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé