Jody píše:No a teď tedy hloupá otázka? Jde s tím něco dělat?
AllInOne píše:teď jsem na to doplatil...vezl jsem o víkendu ženicha a aby mu nebylo vedro, tak jsem tomu dal pokouřit.....on se oženil a já onemocněl, sakra
Marek_Km píše:Ještě by mě zajímalo, a myslím, že to tu někdy někde padlo, jak přesně ta automatika dodržuje nastavenou teplotu. A protože jsem si kvůli tomu koupil teploměr (za pár kaček klasický ručičkový, s digitálem jsem měl kdysi problém, možná to byla výjimka, nevím), tak to opravdu udržuje ne moc přesně - v autě bylo o pár °C víc. Dokonce mám pocit, že ta automatika v teplejších dnech chladí dost pomalu, jestli kolikrát není lepší to ohulit manuálně. A nebo ten teploměr ukazuje blbě (i když při stání v garáži mám na něm a na panelu teplotu stejnou). Sleduju to teprve pár dní, takže z toho nejdou dělat závěry. Jak to připadá Vám?:
Riccardo píše:Hlavně by mně zajímalo, kde všude jsou čidla teploty a jestli si můžu sám zkontrolovat, že tam jsou. Už tady byl případ, že jedno čidlo chybělo ... !
Riccardo píše:To čidlo vnitřní teploty je jenom jedno ?
meken píše:Já sem zatím použil automat.klimu jen dvakrát,ale byl sem s ní zcela spokojen,zdálo se mi že to chladilo hned a to až moc.Chválil i spolujezdec,který má klima v bavoráku,říkalže je lepší než u něj v autě...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé