acoLaco píše:@Anonym
To vím, že tohle na 5tých dveřích je, ale mně šlo vysloveně jen o toho amatérského zloděje, co tam strčí ruku pootevřeným okýnkem, nebo co si tu díru do toho okýnka udělá, zda si pak ty dveře otevře tím, že vezme za otvírání u dveří a otevře je. Když už by byl v autě, tak je jasné, že se odsud bez problémů dostane, ale mně šlo o to, jestli se tam dostane pohodlně dveřma, které si odemkne jednoduše jen rukou zevnitř.
Pochybuju ale, že by to Snikovi šlo otevřít a někomu jinému zase ne, i když někdo má zpožděné zhasínání světlometů, jak jsem pochopil, a někdo zase ne....
@Snike
Tak to je zas zpráva z USA. Ti Američani jsou srandovní, zavírat se do kufru a pak se tam udusit :-) i když u jakéhokoliv modelu ceeda (nebo jakéhokoliv jiného nesedanu) se mi to zdá absolutně zbytečné. I kdybych byl tak blbý a měl jsem N1, tak přece můžu vymlátit pak okno (teda nikdy jsem to nezkoušel, tak nevím jak obtížné to je, ale myslím, že kdyby mi šlo o život, že by to mělo být snadné, popřípadě levnější by asi bylo nějak vyrvat tu N1 klec a přelézt do interiéru ze kterého by to teda, jak si psal, mělo jít BOHUŽEL bez problémů)…….
Funkce Super Lock by měla být za příplatek, ale někdo tu psal, že u nás se vůbec nenabízí, snad prý v Anglii ???