prsut píše:V engineering menu by to malo ist...
tatterd píše:Ahoj všem měl bych dotaz jestli mate někdo zkušenost s dětskou autosedačka v Kia proceed . Četl jsem v recenzích, že stím je trochu problém . Dekuju
tatterd píše:Ahoj všem měl bych dotaz jestli mate někdo zkušenost s dětskou autosedačka v Kia proceed . Četl jsem v recenzích, že stím je trochu problém . Dekuju
gratuluji, ať sloužíLubos1 píše:Zdravim, dnes som si prebral novy Proceed GT 2020, Deluxe White, DCT, + vsetky pakety. Objednal som si este orig. tazne zariadenie...
Katikakus píše:
S hlukem od kol nemam problem ani ja.
Dix_ píše:Jaké budou změny od MY 2021 ? Bude ACC ?
Lubos1 píše:Zdravim, dnes som si prebral novy Proceed GT 2020, Deluxe White, DCT, + vsetky pakety. Objednal som si este orig. tazne zariadenie...
Doteraz som jazdil strednu triedu (1 x Toyota Avensis, 5 x Mazda 6), ale povedal som si, ze je cas na nieco mensie, sportovejsie a trochu emotivnejsie.
Trochu ma prekvapilo, ze vstavana SIM karta zatial nefunguje, pretoze na Slovensku zatial nie je dohoda s operatormi. Hotspot to bude zatial riesit.
Na dialnici je auto prekvapivo tiche, vyfuk je pocut iba pri zrychlovani a pri nizsich rychlostiach. Digitalny pristojovy panel je fajn, rychly, pekne spracovay, ale moc toho nedokaze.
10" - palcova navi je urcite krok vpred, pekna grafika, super spracovanie, intuitivne ovladanie. Ocenujem spickovy zvuk hands free, co nie je u inych znaciek pravidlom.
Takze zatial same pozitiva. Vyhlad vzad je horsi, ale ak chcem vidiet dalej, staci sa prikrcit
Ked zabehnem, vyskusam tie dolezitejsie veci ....
MP1 píše:No neviem neviem.
Keď pozrieš cenník Sportage, máš tam "Predpríprava na telematické služby". A je tam na rádiu ikona UVO. Môžeš pozrieť fotky čo som dnes pridal. Zároveň už Sportage nemá wifi.
Zatiaľ nebolo dílerom oznámené, že UVO sa zobrazí po update. Momentálne sa UVO dáva do modelov Niro, Soul a Sportage 2021.
tyma píše:Katikakus píše:
S hlukem od kol nemam problem ani ja.
A aky mas rocnik a gumy? Lebo mne to huci dost hlavne taky hrubsi asfalt
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé