od Karensky » 12.09.2020 08:11
Přesně. Člověk musí zpomalit i v létě když je na cestě souvislá vrstva vody při intenzivním dešti, v zimě to samé. Jak jsi psal, fyzika je fyzika, a spoléhat na štěstí....Ale k značkám, Polaris asi nebude špatný, těžko se dá vysvětlit jejich oblíbenost patriotismem a nebo jen cenou ( tak levné nejsou ). Co vidím kolem sebe velký vliv má mediální masáž, reklamy a cenové akce. Já osobně v minulosti jezdil na Kleber gumách ( Fiat Brava, Octavia I a další), potom v zimě vítězili Nokiany, protože na Landcruiseru nic jiného moc nefungovalo. Poslední dobou kolem mě hodně lidí má Nexen, já osobně je mám na veteránovi ( Citroen C5 break 2001) letní i zimní a spokojenost.A i proto jsem o nich uvažoval, přestože je to čína...
Na Ceedu teď dojíždím původní letní, myslím Kumho to jsou, a zimní Pirelky co jsem k tomu dostal už nazouvat nebudu s ohledem na jejich stáří i stav vzorku. Letní bych nejraději cosi tiché, odhlučnění odpředu je bídné že....A zimní šetřit určitě nehodlám, občas nás na dědině zasype a jsme chráněná oblast kde se nesolí....
Kia Xceed GT line 1,5 benzin rv2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi 100kW rv2017