| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Ale aspon viem ako to funguje.
 Ale aspon viem ako to funguje. 

Dokopy za cele koleso to aj tak vychadza rovanko ako inde.
 Dokopy za cele koleso to aj tak vychadza rovanko ako inde. 

Aj mi bolo podozrivé, že sú za tak super cenu.
 Aj mi bolo podozrivé, že sú za tak super cenu. 

Pozri alternatívne rozmery v TP. V niektorých Ceedoch boli v TP ET50 aj ET51.kayman píše:Presne tie mám aj ja kúpené na zimu, ale mne ich predali v Kii s ET51 takže ma kvôli 1mm čaká ešte vybavovanie papierovačiek..Aj mi bolo podozrivé, že sú za tak super cenu.

kayman píše:Presne tie mám aj ja kúpené na zimu, ale mne ich predali v Kii s ET51 takže ma kvôli 1mm čaká ešte vybavovanie papierovačiek..Aj mi bolo podozrivé, že sú za tak super cenu.
 Keby mi tam dal ET45, lebo aj taky variant tam bol tak to asi neprevezmem.
 Keby mi tam dal ET45, lebo aj taky variant tam bol tak to asi neprevezmem. 

MP1 píše:Pozri alternatívne rozmery v TP. V niektorých Ceedoch boli v TP ET50 aj ET51.kayman píše:Presne tie mám aj ja kúpené na zimu, ale mne ich predali v Kii s ET51 takže ma kvôli 1mm čaká ešte vybavovanie papierovačiek..Aj mi bolo podozrivé, že sú za tak super cenu.
 , pre istotu či som dobre pozrel
, pre istotu či som dobre pozrel  . Čo mi prišlo zvlástne tak rozmer mám 16ky ET50 a v alternatívnych presne tie isté 16ky ET50 plus 17ky.
. Čo mi prišlo zvlástne tak rozmer mám 16ky ET50 a v alternatívnych presne tie isté 16ky ET50 plus 17ky.agent47 píše:Co som ale cital tak ten zapis by nemal byt az taky komplikovany. Tolko problemov a to som chcel len kolesa na zimu, nic viac.

Pozerám, že si z BA, MAK importér sídlo pod prístavným mostom. Tam potrebuješ potom prísť s už nahodenými diskami a správnym rozmerom pneumatík spolu s veľkým technickým preukazom a vydajú "Potvrdenie o predaji, schválení a montáži" a tiež potvrdenie o schválení ministerstvom.
 To kedy tam mam ist, ked uz bude zima a budem mat prezute?
 To kedy tam mam ist, ked uz bude zima a budem mat prezute?  Vsak to uz potrebujem jazdit a nie saskovat stym.
 Vsak to uz potrebujem jazdit a nie saskovat stym.  

. Veď možno ti prídu ET50 a máš pokoj
. Veď možno ti prídu ET50 a máš pokoj  .
. 

, to potom mozeme namontovat hocijaky paskvil s rovnakymi rozmermi a bude to technicky legalne ale nebezpecne.
, to potom mozeme namontovat hocijaky paskvil s rovnakymi rozmermi a bude to technicky legalne ale nebezpecne. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé