Ahoj,
Je to super auticko az na to moje

V novembri som kupil krasnu blue flame gold + led pack od dealera (7km na tachometri). Bohuzial mi to predali od zaciatku s nefunkcnym turbom. Kedze to bolo moje vobec prve cisto nove auto ake som kedy kupil, na zaciatku by som si ani nevsimol, ze to turbo nefunguje, pretoze s turbo motorom som nemal dovtedy ziadne skusenosti. Vlastnil som skodu fabiu 1l. No kedze som bol na predvadzacej jazde kde to turbo fungovalo ako malo rozdiel som citil. Povedal som si ze to mozno treba nejakym sposobom zabehnut. Tak som tomu dal par stovak kilometrov ale auto bez toho turba nemalo akceleraciu. Ani by mi len nenapadlo ze by s tym autom mohlo nieco byt. Momentalne sa to riesi a cakam na suciastku. Dufam ze to bude jednorazova vymena a problemy ma budu obchadzat aspon niekolko rokov. Auto som kupoval po "milione" recenzii a videii o tom ake je to uzasne auto a aky vynikajuci motor to je. Tazko tomu verit po mojej prvej skusenosti. Tazko sa mi veri aj tomu ze by o tom KIA predajca nevedel, ale nechcem byt paranoidny.