Ten spomenutý brodit som mal (pre ceed 2020 je treba použiť ten pre xceed nakoľko majú rovnaké širšie displeje a teda aj prispôsobené výduchy). A je nanič lebo je hodne veľký, zakrýva skoro celý výduch a dosť vadí v prietoku vzduchu. Plus proclip pre daný telefón a mal som veľký problém to tam umiestniť aby mi nezavadzal hlavne pri nastavovaní stieračov (páčka buď zavadzala alebo bola príliš blízko držiaku).
Nakoniec som si kúpil poriadne drahú sadu RAM a je to super až na to, že ku koncu leta, keď už ani teplo veľmi nebolo, sa ten držiak určený na nerovné plochy začal odlepovať. Reklamáciu mi uznali, ale dodanie nového kusu je do 3 mesiacov.. Kúpil som druhý na amazone s dodaním dva týždne. Včera prišiel tak tomu dám druhú šancu. Výhoda RAM je, že tie držiaky sú univerzálne, no neriešia zase napájanie čo mal Brodit fajn, že priamo na model telefónu mal aj s nabíjaním. Síce som to nepoužíval lebo mám kúpené čínskej magnetický káble a v usb konektore telefónu má teda magnetický adaptér.
RAP-B-378U + RAP-B-201U-A + RAM-HOL-PD3U + RAM-B-238U
Inak mám za rádiom druhý držiak Arkon GN079WD, ten má taký krúžok čo sa lepí a na to pricucne držiak pre Garminy, takže na dlhšie cesty si beriem Garmin navigáciu.
Ja som si napríklad myslel, že android auto funguje štandardne bezdrôtovo a nechápem prečo to hlavne telefóny nepodporujú. Pre mňa to bol argument nepriplatiť sa za navipack, a nevadí mi ani tak ten kábel ako nemožnosť použiť inú navigáciu ako tie od google. Obe mi nevyhovujú takže mám pre občasné použitie HERE v telefóne.
https://imgur.com/a/NuSGljH