Nový design cee´du

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Nový design cee´du

Příspěvekod markytanka » 16.09.2009 21:53

Já jsem novýho ceeda viděla dneska naživo v salonu a musím říct, že jsem ráda za svůj "starej" look!:)) Ne, že by se mi novej nelíbil, ale není to už tak výrazný přední pohled jako předtím a navíc mi to připomíná zepředu Forda Mondeo myslím??..... :roll: Takže mně se líbí původní maska i světla:) :)
markytanka Žena
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. místo (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod sarka » 19.09.2009 21:36

Musím i já souhlasit,že ten novej ceed se podobá fordu mondeu,sice vypadá dost drsněji,ale hezčí je ten stalejší,jo a koukala sem,že tento nový má 66kw a ten před ním má 80kw,přitom i 80kw je málo na 1,4 co řikáte?
sarka Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod michalkkk » 19.09.2009 22:04

podla teba je 80kw na 1,4 malo???? :?
Kia Ceed 1,4 80,2 kw Comfort 2009, červená metalíza Mars
michalkkk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod manicminer » 19.09.2009 22:21

Ve ctvrtek jsem hodil oko na noveho ceeda a musim rict, ze v realu vypada o hodne lepe nez na fotkach. asi neni moc fotogenicky. furt se mi exterier o neco libi vice u starsi verze, ale novy vypada taky dobre. a u interieru neni vubec o cem diskutovat
manicminer Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
8500 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod 3CP0 » 19.09.2009 22:52

Ja som sa bol novy Ceed pozriet nazivo tento tyzden. Exterier je zvlastny, stary Ceed mi prisiel zvonka krajsi, na tomto novom si neviem zvyknut na ten predok. Proste sa mi nepaci :huh: Naopak, interier mi pride o dost lepsi, ten novy volant je proste super. Jedine, co by som mu vytkol, je koza na volante - predosly Ceed mal kozeny volant potiahnuty ozajstnou kozou, tento novy ma nieco ako eko-koza, proste umela koza, ktora nie je az tak prijemna na omak. Cervene podsvietenie je fajn, takisto nove radio. A kedze u auta je dolezitejsi interier, na ktory sa clovek pri jazde musi pozerat ci chce ci nechce, z mojho pohladu teda radsej novy Ceed ako ten stary. Uplne idealne auto by bol ale zvonka stary Ceed, s interierom z noveho Ceeda :yes:
3CP0 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod luboss » 19.09.2009 22:55

3CP0 píše:Uplne idealne auto by bol ale zvonka stary Ceed, s interierom z noveho Ceeda :yes:

Tak pro_ceed sa bude vyrabat zatial v tejto kombinacii, teda "stary" exterier a novy interier :yes:
luboss Muž
Fanda vozů Kia

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 20.09.2009 09:15

sarka píše:Musím i já souhlasit,že ten novej ceed se podobá fordu mondeu,sice vypadá dost drsněji,ale hezčí je ten stalejší,jo a koukala sem,že tento nový má 66kw a ten před ním má 80kw,přitom i 80kw je málo na 1,4 co řikáte?

:?: :?: To myslíš vážně s těma 80 kW? Ukaž mi prosím od konkurence příklady, kdy má NEPŘEPLŇOVANÁ 1.4 větší výkon. ;)
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod slava » 20.09.2009 09:56

luboss píše:
3CP0 píše:Uplne idealne auto by bol ale zvonka stary Ceed, s interierom z noveho Ceeda :yes:

Tak pro_ceed sa bude vyrabat zatial v tejto kombinacii, teda "stary" exterier a novy interier :yes:

Pro_cee´da ani nevzpomínej. Já, když na to jen pomyslím, tak jsem na mrtvici. Když ho začali dělat, tak ho dělali i Excluzive. Když jsem ho kupoval já, tak ho Excluzive nedělali. Nechal jsem si ho dovybavit a začali dělat Excluzive. Ten bude teď krásný jak sen. A to mi žena říkala, počkej půl roku nic Tě nežene. Nový interiér je pěkný a ty černé, lesklé lišty by mohly hodně dobře vypadat.
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod JonnY » 21.09.2009 22:18

tak som dnes doprevadzal kamarata na testovacke noveho ceedu.
jazdne asi ziadna zmena, len vraj radiaca paka ma perfektne presny chod. inac vcelku vsetko postarom.

interier sa mi paci este menej nez predtym
ci uz vzhladom, alebo ergonomiou :(
JonnY Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod 3CP0 » 21.09.2009 22:21

No radiaca paka sa pacila aj mne, zdala sa mi presna, a perfektne sadla do ruky!
Kazdemu sa paci nieco ine, mne sa naopak ten novy interier paci neskutocne :love:
3CP0 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Axel » 21.09.2009 23:59

@ Marek_Km

naprosty souhlas, výkon je naprosto super...

Jen pro sarku, nase byvale Mondeo byl objem 1.8 a měl necelych 80kW, asi kolem 78kW a Ceed 1.4 má 80,2kW
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod Mark77 » 22.09.2009 18:38

Tak taky přídám můj poznatek ze včerejší návštěvy autosalonu v Trutnově. ;)
Přední maska mě ve skutečnosti moc neuchvátila. Snad k tomu přispěla i ta červená metalíza kterou nesnáším na autě. Předchozí Ceed, ikdyž mám mít evropský design, mě připomínal svižného dravehé japonce. Tento nový styl je usedlý okoukaný vzhled, který používá Ford Focus ovšem s hezčímy kinetickými světlomety jan on říká. Nezdá se mě že by mřížka spojující oba světlomety měl být nějaký neokoukaný extra design. :( . Udělali z toho tuctové auto, které má obrovskou konkurenci v designu.
Přejdu na interiér volant super, budíky paráda, středová konzole mooc pěkné 8-) ale je tam jedno ale. A to hlavní displej který je zůžen na výšku o polovinu o proti předchozímu. Proč?? Co je k tomu vedlo :? :? . To se týká i displeje klimatizace který je taky velice malinký. Obrácené podsvícení hodnotím jinak kladně . :thu:
Cena když se podívám na cenovku tak pokud bych chtěl motorizaci 1.6 CRDi 85kW s elektronickou klimatizací narazím na extra vysokou nesmyslou cenu, kterou tento korejec zdaleka nedosahuje. Je to cena za SW a to je 489 990Kč s výbavou Comfort. Ta samá výbava u starší verze byla nyní za 444000kč . Takže podstatné zdražení. Upřímě za půl miliónu už bych šel asi do jiného auta. :x
Takže rozporuplné pocity. u verzí s manualní klimou a benzínovými motory je to téměř srovnatelné.
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI - automat, 2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi - manuál , 2008, najeto 199 tis - prodáno
Mark77 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Ceed SW III (2023)
8221 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 22.09.2009 19:22

dočkejte času :) KIU sleduju dlouho a každý nový model co byl uveden, byl řekněme předražený. Časem uberou. Taky pamatuju 1,6 CRDi v EX výbavě za víc jak 500 tis. Kč (před krizí) s automatickou klimou. A já ho kupoval za 450 tis. Kč.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod sarka » 23.09.2009 00:11

Já jen že mi to přijde líný,neřikám,že 80kw je málo,ale mám to líný.Kolik s tim tak lítáte???Musim to nejdřív vytočit a pak se teprve rozjede a pak teda jede :D
spotřeba se mi pohybuje 7,8 při najetých 14tis.Jo a nevíte v kolika km se jezdí na servis?? při 15tis nebo až 20tis..?? díky :roll:
sarka Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod kofejn » 23.09.2009 09:58

Z 1.4 mám rozporuplné pocity. Třeba když jedu po městě, tak klidně můžu motor převalovat pod dvěma tisíci otáček a na plyn reaguje relativně svižně (v obci). Mimo město když chci předjíždět, tak musím vždycky podřadit, abych motor vydráždil k pěti tisícům. Pak v něm bouchnou saze a má dobrý zátah. Dlouhodobou spotřebu máme 7,2, u čerstvého vozu byla vyšší. Na prohlídku se u bezínů chodí po 15ti tisících.
Asi jsem zmlsanej z mého Carense 2.0 CRDI a druhým služebákem, ropákem Accordem 2.2 :thu: .
kofejn Muž
Přispěvatel fóra

Kia Carens III (2007)
0 km @ 6.8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed