ban> Ano, od vcera je to uz vsetko na webe! Z tych cien som ciastocne sklamany aj ja, zatial mam vybrany EX + esp + tempomat + park. senzory + metaliza, a som na 15755 eurach za 1.4ku

Hlinikove disky a vyhrievane sedadla som uz vylucil, bez nich to prezijem - ale tempomat, park. senzory a bohuzial aj metaliza je nutnost (zrusili moju oblubenu cervenu pastelovu farbu

).
Tajne som dufal, ze by sa takato vybava vysplhala maximalne do 15tisic eur, uplne super by bolo 14tisic. K dispozicii budem mat maximalne 9tisic eur, takze jedina moznost je leasing alebo uver na zvysok

Dost ma sklamala aj leasingova ponuka, vsetci placu, ze je kriza, ze ludia nekupuju, ale pri vaznom zaujme vyrukuju s ponukou leasingu, kde clovek za 3 roky preplati 2000 eur pri pozicanych 6000 eurach
Celkovo Kia nasadila hodne sebavedome ceny, verim a dufam, ze na prelome rokov pojdu o takych 1000 eur nizsie - budu musiet, Focus stoji podstatne menej, novy Megane tiez, dokonca dvojca Ceeda, i30 stoji tiez menej
Predvadzacia jazda bola slaba, male kolecko o dlzke mozno 5km v poobednajsej zapche, to sa clovek toho moc nedozvie. Auto uplne nove, na tachometri svietilo necelych 100 km, a mne bolo luto to zacat vytacat a zistovat potencial motora