My nepsali výhoda - my psali ZMĚNA !!!

kayman píše:Niki píše:.....
Plus sa chystá snorenie áut, automobilky budú musieť nejakým spôsobom posielať reálnu spotrebuj z áut, či už online a priamo do nejakého eu registra, alebo možno pri servise stiahnu dáta. A z toho sa bude ešte platiť pokuty. Ešte viac tie autá pridusia.
Edit, a ten limit 95g platí do nejakého roku, potom to má ešte klesať. Ideme ohýbať fyziku v priamom prenose. Teraz som čítal, že v západných krajinách budú elektrárne odstavovať nabíjačky automobilov lebo to spôsobuje výpadky. Aspoň rýchlonabíjačky. Takže nakoniec budem môcť mať plný dojazd len raz za dva dni asi
. A kde to budú nabíjať ľudia v panelákoch/bytovkách. Aj do rodinných domov bude treba poťahať nové káble, toto všetko dúfam EÚ úradníci zaplatia.
Niki píše:Roman-Zilina píše:oni nechcu lakat klienta, oni to robia len pre Brusel, aby im zavreli usta. kvotu splnili, ide sa dalej.
Nie je to pravda,
Vyrobcovia aut maju emisne limity na predaj aut.
Preto stale bezia reklamy na hybridne auta, aby si tym znizovali emisny priemer z predaja aut.
Ak nedosiahnu urceny limit (nieco sa mi mari, ze to je 129 alebo 139 Co2, ale nie som si na 100% isty), tak platia pokuty.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé