CEED facelift - ceny

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: CEED facelift - ceny

Příspěvekod AH_Litomysl » 17.09.2009 10:05

figaro píše:Ceny by mali oficialne zverejnit az po autosalone Frankfurt ale na predajniach Vam ich ochotne povedia. Nove auta by sa mali dat fakturovat uz dnes. Viem to, lebo ma uz na predajni caka novy ceed. V piatok by som si mal ist po mojho milacika. :thu:

Že by 1. Ceed MY10 zde na fóru ? :-) :thu:
AH_Litomysl Neuvedeno
Kia prodejce
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod 3CP0 » 18.09.2009 22:18

Tak pridavam kompletny slovensky cennik. Je tam viacero zmien voci ceskemu cenniku, je tam podstatne menej vybavy za priplatok, teda skor je to tak, ze jednotlive vybavove stupne maju danu urcitu vybavu a za priplatok k nej su k dispozicii len niektore. Napr zatmavene zadne skla su seriovo pre TX (inak sa nedaju), zadne parkovacie senzory za priplatok len pre EX atd.
Este zaujimave zistenia:
1.) tempomat sa da aj pre benzinovu 1,4 a 1,6 (huraaaaaaaa)
2.) pristrojovy panel "Supervision" je seriovo pre TX, za priplatok pre ine vybavy nie je
3.) variacie interieru su tiez presne dane - EX ma strieborne dekoracne prvky, TX tmave cierne leskle.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
3CP0 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod SelfMan » 18.09.2009 23:52

Sakra... tempomat, to je vec co mi chyba v mojom SWcku 1.4. Aj som ho chcel uz pri kupe, ale holt nebol. :-(
SelfMan Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
9500 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 19.09.2009 09:27

Nevím, jestli jsem četl pozorně tohle vlákno. Znamená to teda, že facelifty mají v benzínových motorech elektronický plyn, když můžou už mít tempomat?
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod Jakub » 19.09.2009 10:11

@Marek_Km

Přesně tak. Nové cee'dy mají elektronický plyn. ;-)
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 19.09.2009 17:41

Jakub píše:@Marek_Km

Přesně tak. Nové cee'dy mají elektronický plyn. ;-)

Předpokládám, že úprava předfaceliftu na tempomat tohoto typu (montáž toho plynu, tempomat, pravděpodobně jiná ŘJ, kdovícoještě) by bylo asi hodně mastné, že? ;)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod Jakub » 20.09.2009 09:11

No pokud by to vůbec šlo, tak by se musela minimálně vyměnit kabeláž, řídící jednotka a těleso škrtící klapky...

To už je levnější zkusit třeba tohle:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempoma ... p-300.html
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 20.09.2009 09:32

@Jakub:Jj, ten odkaz tu už byl, možná jsi to sem tal Ty. Docela by mě zajímalo, jak spolehlivě to funguje, jestli to třeba nehoupe atd. Dále kdo by to mohl namontit, jestli jen autorizák, nebo i samodomo. A taky, jestli to už někdo odsud něco podoného má. Jestli jsme už moc off topic, tak klidně prosím přesunout.
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod ban » 21.09.2009 07:37

3CP0 píše:Som zvedavy, kedy sa aktualny cennik na faceliftovy Ceed objavi na slovenskej webstranke Kie. Stale tam svietia akcne ceny na vypredaj modeloveho roku 2008, kliknutie na novy Ceed urobi len presmerovanie na http://www.odhalma.sk, kde je vsetko, okrem cennikov. Nahlasil som sa cez uvedeny formular na testovaciu jazdu este zaciatkom septembra, dnes je 16-teho a nic, nikto ma nekontaktoval. :kia:, budicek, ja chcem Ceed, preco ma ignorujete? Ak zajtra stihnem, tak sa skusim zastavit osobne v predajni na Zlatych Pieskoch :thd:

cennik je uz na nete (odhalma.sk). pre ma osobne obrovske sklamanie. ceed SW s manualnou klimou v zaklade takmer za 450.000,- Sk je vysmech. konkurencia ponuka vyrazne lepsie vybavy (focus, megane, ...)

mna kontaktoval predajca na druhy den po registracii (vybral som si dealera v Trencine), problem je v tom, ze predvadzacie jazdy su mozne v tyzdni od 9:30 do 15:30 (v sobotu nemaju otvorene), tak som im napisal, ze vtedy som v praci. nebudem si brat dovolenku, radsej si vyberiem ineho predajcu
ban Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod 3CP0 » 21.09.2009 22:17

ban> Ano, od vcera je to uz vsetko na webe! Z tych cien som ciastocne sklamany aj ja, zatial mam vybrany EX + esp + tempomat + park. senzory + metaliza, a som na 15755 eurach za 1.4ku :no: Hlinikove disky a vyhrievane sedadla som uz vylucil, bez nich to prezijem - ale tempomat, park. senzory a bohuzial aj metaliza je nutnost (zrusili moju oblubenu cervenu pastelovu farbu :?).
Tajne som dufal, ze by sa takato vybava vysplhala maximalne do 15tisic eur, uplne super by bolo 14tisic. K dispozicii budem mat maximalne 9tisic eur, takze jedina moznost je leasing alebo uver na zvysok :shock: Dost ma sklamala aj leasingova ponuka, vsetci placu, ze je kriza, ze ludia nekupuju, ale pri vaznom zaujme vyrukuju s ponukou leasingu, kde clovek za 3 roky preplati 2000 eur pri pozicanych 6000 eurach :thd:
Celkovo Kia nasadila hodne sebavedome ceny, verim a dufam, ze na prelome rokov pojdu o takych 1000 eur nizsie - budu musiet, Focus stoji podstatne menej, novy Megane tiez, dokonca dvojca Ceeda, i30 stoji tiez menej :yes:

Predvadzacia jazda bola slaba, male kolecko o dlzke mozno 5km v poobednajsej zapche, to sa clovek toho moc nedozvie. Auto uplne nove, na tachometri svietilo necelych 100 km, a mne bolo luto to zacat vytacat a zistovat potencial motora :angry:
3CP0 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod milan74kb » 22.09.2009 07:21

veru ...
inak megane grandtour po vcerajsku u mna vypadol - malo miesta.
Mam 192 cm a 120 kg (relativne normalne rozlozenych :D) a v tom renaulte som sa citil dost stiesnene - kolenom bucham o stredovu konzolu.
Zatial ostava u mna v hre:
kia (ak zmeni cenu)
ak nie
tak potom toyota avensis combi
alebo opel insignia ST
(radsej si 4.000 priplatim ...)
leasingove ponuky pre firmy maju tiez fajn, daju sa u nich ziskat aj zlavy
aj ked som nechcel ist s cenou auta tak vysoko (menim ho kazde 3 roky ako zivnostnik) ale momentalne mi to tak vychadza
a ak by to bola toyota alebo opel, tak po leasingu nepojdu prec ale ostanu v rodine este par rokov ...

velka skoda ze kia takto bohapusto rube take ceny ...
milan74kb Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod figaro » 22.09.2009 09:57

Hej tie ceny naštvali aj mňa. Rátal som, že 1,4 EX bude stáť menej ako 13890,- €, keď to isté auto (pred faceliftom) tiež v EX výbave stojí 12970,-€. Bolo mi povedané, že nový model nemôže stáť rovnako ako starý, pretože by sa staré autá nepredávali a vraj ich je ešte dosť na skladoch. Ale to, že by znížili viac ceny starých modelov ich nenapadne. Naozaj je to dosť peňazí za najslabší motor 1.4 ale nakoniec som kúpil, minulý týždeň v piatok ceeda 1.4 EX. Na metalízu som už nemal peniaze, takže som musel zobrať farbu modrá clyde pastelová. Tiež som chcel radšej starú červenú, no vraj sa už ceedy v tejto farbe nevyrábajú (údajne boli na ňu sťažnosti, že bola nekvalitná a odlupovala sa). Bielu manželka kategoricky zamietla. Takže môj výber bol jednoduchý. Určite pôjdu na jar s cenami dole. Ja som však už nechcel čakať, lebo potom budú 1.4 motory iba s výkonom 66 kW a ja mam ešte 77kW. Preto som ceeda zobral ešte teraz.

Grátis som vyjednal povinnú výbavu (lekárnička, trojuholník, žiarovky, vesta, lano) a zľavu na zimné pneumatiky. Prejsť zo starej 11ročnej felície bez posilňovača na nové auto je ohromný pocit. :D
Kia XCeed (2024), 1.5 T-GDi, A 7DCT, 118 kW/160 hp, GT-Line, zelená Celadon Spirit Green (CE6), MY2024
Kia Ceed III (2018), 1.4 T-GDi, A 7DCT, 103 kW/140 hp, First Edition, modrá Blue Flame (B3L), MY2019
figaro Muž
Fanda vozů Kia

Kia XCeed (2024)
12000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod EricDaze » 22.09.2009 11:11

figaro píše:
Grátis som vyjednal povinnú výbavu (lekárnička, trojuholník, žiarovky, vesta, lano) a zľavu na zimné pneumatiky. Prejsť zo starej 11ročnej felície bez posilňovača na nové auto je ohromný pocit. :D

Tu zlavu si mozno mal radsej odmietnut, dnes kupis pneu na internete aj o 50-60 % lacnejsie ako v beznych salonoch u predajcov .. aj tam by si nieco este usetril, keby si si ich objednal cez net :)
EricDaze Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
37000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod SelfMan » 24.09.2009 00:16

figaro píše:Prejsť zo starej 11ročnej felície bez posilňovača na nové auto je ohromný pocit. :D

:D Vitaj v klube :-)

Co sa povinnej vybavy tyka... tu davaju vsade a mam pocit, ze z toho robia velke halo, ze aki su rozdavacni.
Ja mam SWcko EX Extra uz 4 mesiace... 50% uver od Credium a celkovo silna spokojnost. (Poistky mam inde)
Minule som sadol do starej felicie co som predal svagrovi a v prvy moment som sa zlakol, ze co je s volantom. :D
SelfMan Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
9500 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod formis » 21.10.2009 20:08

Já si Kiu koupil v Polsku a úspora 55000,-Kč. V plné výbavě, chybí jen tempomat a vyhřívání sedaček. :drink:
Kia Ceed SW 1,6 benzin * barva 8Q * model 2010
formis Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
16000 km @ 7.3 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed