Jaké máte zkušenost s poťapaným tapalkem? Já už šílím z notifikací. Několikrát denně na email stejné upozornění na starý neaktuální příspěvek. Dělá vám to také?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ivo, u mne se to projevuje občas ale spíš do mailů, dnes třeba ještě nic, asi to budou jen ty sledováné věci, mám tapatalk Pro, a někdy to je v normálním, občas promo akce, dnes tam je třeba upozornšní na ten Tvůj příspěvek o zimním ťukanci , tak ti nevím
Sledovani tematu zapnute na forum nemas, takze z moji strany ti nepomuzu, nevim co se da v Tapatalku nastavit, nepouzivam ho.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Ta aplikace se zbláznila. Mám PRO a co 6 hodin mi chodí upozornění na můj příspěvek kdo to už schytal. Už si připadám jako spamer. Díval jsem se na ten příspěvek a nic zvláštního jsem tam nenašel. Je pravda že jsem ho vkládal přes tapatalk. Důvodem bylo jednodušší vložení foto. To nebude problém fóra ale aplikace. Teď jsem zvědavý jestli to bude upozorňovat na tento příspěvek.
Návod na nahrání ciferníků pro Huawei Watch GT/GT2/GT2e/GT2 Pro & Honor Watches.
Tato metoda bohužel nefunguje na telefonech Huawei a Honor, protože aplikace ZDRAVÍ je systémová aplikace a bez rootu telefonu nejde odinstalovat. Není třeba root telefonu ani použití Taichi metody. Všechny linky na stažení jsou pod videem.
Přešel sem z AO na MIUI (bohužel AO už nemají v nabídce). Zvykl sem si telefon vůbec nepřipojovat k PC kabelem. Přenos souborů dělám přes správce souborů s podporou Lan. Tohle jde samozřejmě i v MIUI. Dnes sem chtěl odstranit ikonku budíku z notifikační lišty a ejhle, bylo potřeba spojit telefon s PC a přes ladění USB to udělat pomocí ADB. V telefonu s MIUI v 12.0.7.0 bohužel tato možnost není. Přes ADB se dají odstranit různé ikonky. https://c.mi.com/thread-3187281-1-0.html Třeba se někomu řešení hodí. Další věc kterou "nechápu" je, proč je v MIUI agent Smart Lock když ho nemůžu použít pro odemykání s určením polohy