Na manuál ovladanie sa mi ešte nestalo na žiadnej našej dialnici aby musel radiť 6, takže je to taka zbytočnosť stále podradzovat ak motor stíha, neviem ci to robia aj iné automaty iných znaciek ale je to blbosť 
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
			| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

kia103kw píše:Já používám tempomat i přes vesnice abych nemusel hlídat rychlost ale adaptivní temp. nemám ten snad byl jen v GT já mám GTline+ večer jedu pro manželku do práce tak to vyzkouším při vyšší rychlosti jinak jsem s převodovkou velice spokojen jo a aby mně to nerozčilovalo tak tu 7 zamykám(přepnutím do manuálu) pak to neudělá.

tak že to budu považovat za vlastnost převodovky to mně mrzí ale pomalu si zvykám před vypnutím tempomatu přepínat páku na manual ať převodovka zbytečně neřadí sem a tam. Je to zřejmě nastavené jen na tempomat protože když jedu normálně třeba 90 na 7 a dám nohu z plynu tak to neudělá a ani při manuálu normálně podřazuje ze 7 až třeba na 4.
  tak že to budu považovat za vlastnost převodovky to mně mrzí ale pomalu si zvykám před vypnutím tempomatu přepínat páku na manual ať převodovka zbytečně neřadí sem a tam. Je to zřejmě nastavené jen na tempomat protože když jedu normálně třeba 90 na 7 a dám nohu z plynu tak to neudělá a ani při manuálu normálně podřazuje ze 7 až třeba na 4.

.
. .
. 

zítra dávám proceda do servisu na přehrání softu převodovky a rádia - rádio mně taky zlobí z ničeho nic se vypne zvuk a třeba po 5 min. naskočí zpět když nechci čekat tak musím znova zapnout poslouchanou stanici u auta pomalu za 700tis mně to vytáčí a nejhorší je že mi v servisu řeknou že takové chování převodovky je v pořádku.Doufám že zítra nebudou chtít to přehrání softu převodovky zaplatit..........Díky za zkoušku automatu
 zítra dávám proceda do servisu na přehrání softu převodovky a rádia - rádio mně taky zlobí z ničeho nic se vypne zvuk a třeba po 5 min. naskočí zpět když nechci čekat tak musím znova zapnout poslouchanou stanici u auta pomalu za 700tis mně to vytáčí a nejhorší je že mi v servisu řeknou že takové chování převodovky je v pořádku.Doufám že zítra nebudou chtít to přehrání softu převodovky zaplatit..........Díky za zkoušku automatu 

kayman píše:Ja som to skúšal posledných pár jázd, rýchlosti 82-93, ani raz pri vypnutí tempomatu nepreradil zo 7 na 6, držal si 7 stále až kým nespomalil. Na rovinke, do kopčeka mi podradil pri vypnutí tempomatu, ale tam pri tempomate vždy podraďuje. Bez tempomatu nie. To je dané tým, že ja bez tempomatu na tom kopčeku nezrýchľujem lebo viem, že tesne za ním je obmedzenie rýchlosti, takže ak sa na mňa niekto netlačí zozadu tak prejdem kopček bez preraďovania na 7ke. Automat dáva stále taký slabý plyn a to už prevodovka podradí vždy. Ten slabý plyn je mi taký nepríjemný, aj preto ten tempomat moc nepoužívam, stále mám pocit, že auto pridáva.
Ale možno aj tu je rozdiel lebo ceed má dva druhy tempomatov, ja mám ten obyčajný blbý čo pôjde nastavenou rýchlosťou aj cez autobus, nie adaptívny. Možno sa inak zachová prevodovka pri každom. A tiež sa ten automat má učiť, takže každému šoférovi sa prispôsobuje trochu, ale neviem či je to pravda lebo na môj vkus radí až moc skoro hore a neviem ho to "odučiť".

aktualizace map dopadla pro mně blbě mám teď mapu která je špatně vidět třeba je to nastavením je šedá není žlutá jako před tím + radio nepřehledné musím se do toho pořádně podívat tak-že dnešní návštěva servisu
  aktualizace map dopadla pro mně blbě mám teď mapu která je špatně vidět třeba je to nastavením je šedá není žlutá jako před tím + radio nepřehledné musím se do toho pořádně podívat tak-že dnešní návštěva servisu   
   vše špatně nevím co si z toho mám přebrat--manželka mně dorazila--neměl jsi to tam vůbec vozit teď budeš akorát nas-anej a má pravdu
 vše špatně nevím co si z toho mám přebrat--manželka mně dorazila--neměl jsi to tam vůbec vozit teď budeš akorát nas-anej a má pravdu 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé