Tak ako naschvál, dnes znova tá istá trasa, 83 tempomat (čiže 80 reálnych), keď som dobehol pred koncom 80ky vlečúci sa autobus tak tempomat vypnem a zrazu 7-6-7. Ale nemal som pocit, že by preradil, len zobrazil 6 a hneď na to 7. Nohu som nemal na plyne keďže som po 80ke aj chcel spomaliť, ale tak tom to skúšal aj predtým. Tak sa pridávam do zoznamu s týmto divným chovaním. Očividne to nerobí vždy.
OT: ja našťastie tie mapy nemám lebo za tú cenu mám 4 garminy do budúcnosti. Ten mi ukazuje aj fotky veľkých križovatiek, pruhy krásne kde sa radiť. A na krátke trasy keď dačo hľadám mám HERE v mobile. AA fakt nemusím, nemôžem mať potom hudbu na usb kľúči a ten displej má otrasné rozlíšenie. Plus mega obmedzenia od uja googla :/.

Sleduj otáčkoměr a uvidíš že přeřadí-já chtěl v pátek aby se mnou jel technik aby přesně věděl co mi vadí ten taky nejdřív říkal že jen displej píše 7-6-7 tak jsme hlídali otáčkoměr a převodovka opravdu řadí 7-6-7 během 2-3sekund což byl překvapený ale dělá to pouze při vypnutí tempomatu mezi 80-92. Když se jede bez temp. tak při sundání nohy z plynu to neudělá normálně zpomaluje a pak podřazuje to samé i při přepnutí na manuál tak-že je v řídící jednotce tempomatu nějaký "brouk" špatně nastavený. Podle mně je to jasný automat se tímto chováním zbytečně opotřebovává tzn. mechatronika+spojky
 Sleduj otáčkoměr a uvidíš že přeřadí-já chtěl v pátek aby se mnou jel technik aby přesně věděl co mi vadí ten taky nejdřív říkal že jen displej píše 7-6-7 tak jsme hlídali otáčkoměr a převodovka opravdu řadí 7-6-7 během 2-3sekund což byl překvapený ale dělá to pouze při vypnutí tempomatu mezi 80-92. Když se jede bez temp. tak při sundání nohy z plynu to neudělá normálně zpomaluje a pak podřazuje to samé i při přepnutí na manuál tak-že je v řídící jednotce tempomatu nějaký "brouk" špatně nastavený. Podle mně je to jasný automat se tímto chováním zbytečně opotřebovává tzn. mechatronika+spojky  kdo ho nepoužívá tomu je to jedno ale já ho používám stále od toho tam ta vymoženost je aby se používala.
  kdo ho nepoužívá tomu je to jedno ale já ho používám stále od toho tam ta vymoženost je aby se používala.  Pokud to servis nevyřeší budu chtít sepsat protokol o nahlášení závady nebudu pak platit 50tis. za opravu mechatroniky třeba po 50000km.
 Pokud to servis nevyřeší budu chtít sepsat protokol o nahlášení závady nebudu pak platit 50tis. za opravu mechatroniky třeba po 50000km.

. Ono je to pocut len ak je audio off ale urcite by to bolo pocut aj zvonku len za jazdy to je tazsie nahrat. Samozrejme skusim nahrat ak to bude pocut.
 . Ono je to pocut len ak je audio off ale urcite by to bolo pocut aj zvonku len za jazdy to je tazsie nahrat. Samozrejme skusim nahrat ak to bude pocut.