Dobrý večer, motoristi. Viete mi poradiť? Kúpil som novú KIU CEED 1,5 T-GDi 7DCT GT-Line 118kW/160k. A na zimu by som potreboval kúpiť AKU disky len mám problém s roztečom. Nenájde sa tu niekto kto by mi poradil? Rozmer ráfikov na náprave: 7.0Jx17/ET53 / B
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Kia má i rozteč 4x100. Drtivá většina prodejců má konfigurátor disku podle značky, modelu a motorizace. Zadej si údaje k vozidlu a najde to disky na tvé auto. Potom zjistíš, co máš za disky a co je vlastně povolené. Jsou tam i disky, které nemáš zapsané v TP. Pokud si je koupíš od prodejce, tak si musíš vyžádat typový list a s tím si za pár korun můžeš dopsat disky do TP. Nezapsané disky ale není možné dopsat bez typového listů a u bazarových disků většinou už není. Hledej třeba tady. https://www.e-pneumatiky.cz/Alu-kola?gc ... BMQAvD_BwE
Ale přeci Picanto/Rio/Stonic je také KIA. Nebo ne? Takže tvrzení že má KIA 5x114,3 je polovičaté. Ano Ceed má 5x114,3. Mám ho. Kia má ale i jiné rozteče. Téma mohou čít i majitelé Stoniců a tento údaj může být pro ně zavádějící.