Nazdar,
tak já se do dodělání tempomatu pustil a povedlo se (Ceed SW 2017, 1.4 G4LC).
Stálo mě to 42 EUR z Aliexpressu -
https://www.aliexpress.com/item/1005005536927886.htmlKdyby odkaz nefungoval, tak v popisku dílu bylo: Car Accessories For KIA K3 Shuma Forte Rio 3 Serato Ceed jd sw Sid Steering Wheel Cruise Control Switch 96710-B5000-C0
Přišel nový díl s tlačítky i kabeláž (nezapojil jsem dva konektory, které na kabelech byly - asi na vyhřívání volantu, které nemám).
A protože jsem se podle výše uvedeného návodu od @marcelmi 2x kousnul (u vyndání airbagu a nového dílu), pokusím se ho doplnit o své zkušenosti z výměny:
1.
Odpojit baterku 2.
Vyndat airbag z volantu - ze zadní strany volantu jsou tři díry (
půlkulaté - z jedné strany kulatá, z druhé hranatá - prostě to vypadá jako obloukové okno - píšu to proto, že těch děr je tam mnohem víc), vezměte něco silnějšího - imbus, torx (viz fotka) a zatlačte dovnitř - je tam plastová páčka, kterou tím odtlačíte směrem ke středu volantu a ta zatlačí na pojistku viz fotka. Airbag v těch místech vždy odskočí.
Směrem nahoru nazdvihněte červenou pojistku na žlutočerném konektoru (uprostřed airbagu) a konektor vytáhněte směrem nahoru. Ještě je potřeba tento kabel vyndat z úchytky. Druhý, bílý konektor, také odpojte - nemá pojistku, jen táhněte nahoru.
3.
Sundání volantu - odšroubovat matku volantu (tuším 21 klíč), označit si fixou polohu - na šroubu (tyči) a 2x na volantu (jednou u šroubu u volantu, ale pod matkou, podruhé kousek dál). Prostě tak, aby jste to poznali až budete volant dávat zpět. Našroubovat matku asi na tři závity zpět a trhnout volantem k sobě, aby odskočil z kónusu. Pak už jen vyšroubovat matku a sundat celý volant.
4.
Dejte pozor, ať si neotočíte kroužkem volantu (ten otočný kroužek s konektorem - clock string)!!! Hrozí jeho poškožení - vytrhání kontaktů uvnitř něj!!! 5. Povolit 5x torx - 4x zepředu, 1x zezadu u spodního ramene.
6. Odpojit konektory, kabely vyndat z úchytek v plastové zadním dílu a sundat zadní kryt.
7.
Demontáž plastu s tlačítky - drží v obvodu volantu (v gumě) na šesti háčcích -
podívejte se na nový díl, jak vypadají a kde jsou. Je potřeba díl vytáhnout směrem nahoru (když se dívám na volant, tak přímo k sobě). Nejlépe tak, že si položíte volant na stůl (kruhem na desku), vsuňte z téhle zadní strany (z vnitřku kruhu volantu) širší šroubovák mezi ten plast, který sundáváte, a kruh volantu a plynulým tlakem vytlačte na několikrát díl ven. Jasně, že si ho podložte, abyste netlačili do desky - stačí třeba rukou.
8. Před zatlačením nového dílu s tlačítky do volantu si změřte výšku otvoru ve spodní části volantu (z přední strany). A proti tomu výšku výstupku (viz moje fotka - modře označeno). Případně je nutné snížit výšku mřížky (viz moje fotka) skalpelem nebo dlátem. Po montáži se mi stalo, že nový díl na volantu u spodního ramene nedoléhal a vznikla zde hrana cca 1,5 - 2 mm vysoká, což bylo dost nepříjemné do ruky. Ta mřížka se opírala o rozšířený výstupek gumy, takže musela pryč.
Volant - ovládání tlačítek.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.