Mafosef46 píše:Zdravím, bol som na 100% rozhodnutý ist do fl Ceedu SW vybava GT-line, ale ako čítam fórum a rôzne komenty tak je tam ten vyrazny hluk od zadnych kolies, čo mi robí vrásky, a neviem sa rozhodnuť.Je to až take zle ? Da sa to vyriešiť ? Dik za odpovede.
Matthew0014 píše:MP1 píše:Len tie 16" disky sú prúser.
Aj predFL Ceed SW Gt-Line má 16" brzdy? Takže predné kotúče 305 mm a zadné 288 (s elektronickou parkovacou brzdou)?
A 320 mm kotúče sú pre 1,6 T-Gdi?
Martin GT-line píše:Krása ten facelift je neskutočný. A tie pohľady ľudí na nezaplatenie. Hrdý majiteľ Ceedky gt line
kyleah píše:chlapi, ja mam novy ceed SW (vo vybave gold+) doma. Mam najazdene cca 2000 km, a ten vyssi hluk od zadnej napravy tam je. Hluk je velmi zavisly od druhu asfaltu, a naozaj v urcitych specifickych pripadoch je vyslovene neprijemny - ani nie tak svojou hlasitostou ale frekvenciou - jedna sa o taky neprijemny dunivy hluk. Letne micheliny ktore boli k autu to este zhorsuju, nakolko na zimnych je auto vyrazne tichsie. Keby sa mam ale moznost znova rozhodnut, siel by som do kupy bez vahania znova, akurat by som si priplatil za navi pack, kvoli nepodarenemu wireless carplay/android na 8" infotainmente.
kyleah píše:......akurat by som si priplatil za navi pack, kvoli nepodarenemu wireless carplay/android na 8" infotainmente.
elkan píše:Pro Slavosl: Mám objednaný taky ceed sw gt line v manuálu od 20.12.2021. Zatím čekám, a myslím, že tak za měsíc by mohl být.
sunshine píše:Mám teda na Kie 1.5 T-GDI SW najeto jenom 700 km, ale wireless Android Auto mi naopak funguje bezchybně. Považuji ho za podařený..Při spuštění infotaimentu se páruje spolehlivě během 3 sec. Je potřeba udělat v mobilu jistá nastavení a využívat mobily které ctí mezinárodní standarty konektivity. S tím mají jisté problémy čínští výrobci. Například levný korejský Samsung A41 jede bezchybně wireless. Čínský drahý nadupaný Hyuwei Mate 10 PRO jenom s USB kabelem. Navipack ti myslím nezajistí vždy aktuální mapové podklady a nevím, jak často se mapy upddatují a jak komplikované to je. Nemohu odzkoušet. Určitě je lepší používat v Android Autu obsažený Waze či Google maps. Další podmínkou pro wireless (bezdrát) je mít mobil s Android 10 a výše. Toť mé zkušenosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé