Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Niesu tam 19tky a ani nebudu. Riesil som to s importerom a nikto mi nevedel vysvetlil, z akeho technickeho dovodu Hybrid nemoze mat 19tky. Plugin Hybrid (tazsi a s vyssim vykonom) ma 19tky, aj normalna GT-line (lahsia a mensi vykon) ma 19tky, ale preco HEV, ani HEV GT-line nemoze mat 19tky nevie nikto povedat, okrem toho, ze povedia, ze to nieje zapisane.
Jop, to bude jedina moznost a zaujimalo by, ako sa to da aj na SK urobit, lebo by som tam naozaj rad dal 19tky. Takze ak ma niekto info, prosim dajte vediet. Ako som spominal, riesil som to u importera a tam mi nechceli dat potvrdenie.
Nechcem sa hrat na automobiloveho technika, ale technicky si naozaj neviem predstavit, preco by to mal byt problem.
Já si nejsem jistý jestli potřebuješ schválení ipmortéra / prodejce když máš od nových kol typový list od výrobce a jdeš s tím na STK a na úřad, možné by to chtělo zkušenost od někoho kdo tohle již absolvoval
1. Koupíš disky a pneu, které jsou pro danný rozměr schváleny pro provoz výrobcem. Je třeba dát pozor na prodejce. Bylo mi řečeno, že né všichni prodejci mají oprávnění vydávat typové listy. 2. Disky s pneu obuješ na vůz, se ketrým zajedeš na STK, kde to zkontrolují a potvrdí Ti typový list. 3. Zajdeš na Úřad, kde Ti disky zapíší do velkého TP
Takový je tedy postup v CZ. Myslím, že na SK to bude stejné.
Je to tak. Kia odlišuje velikosti kol jen podle stupně výbavy. Fyzicky tam jdou 17-19 a nechápu proč to výrobce neuvádí v TP rovnou. 19 bych, ale na HEV bez el. tlumičů nedával.
Arty píše:Je to tak. Kia odlišuje velikosti kol jen podle stupně výbavy. Fyzicky tam jdou 17-19 a nechápu proč to výrobce neuvádí v TP rovnou. 19 bych, ale na HEV bez el. tlumičů nedával.
HEV (minimalne GT-line) ma eletricke tlmice, ale myslim, ze aj bez toho by to malo byt okay, ten profil je stale dost vysoky.