od RadekVT » 10.09.2022 18:27
Tak, v tuto chvili jsem jiz vlastnikem TRUECAM H25 + hardware kit. No myslel jsem, ze bude malinko mensi rozmerove a tajne doufal, ze se skryje cela za zrcatko pod kryt destoveho senzoru. Ne dovnitr krytu ale pod nej. No nevejde se cela, takze asi bude muset jit na pravo od krytu senzoru,tam se schova v pohodě. Ted resim napojeni hardwaroveho kytu v pojistkove skrini. Z popisu pojistek jsem teda uplne janek. Ne ze bych nedokazal najit pojistku od zasuvky / metoda pokus - omyl / urcite bude fungovat, jde mi o to , najit ve vnitrni pojistkove skrini pojistku, ktera bude pod proudem stale, pokud tedy takova tam je. Jinak premyslim , ze vytahnu + az od baterie a protahnu dovnitr vozu ( samozrejme s pojistkou pobliz baterie ). Jak to mate resene vy??? Moje schema vnitrnich pojistek je n obr. nize.
Dodatek:
Kamera ma maly max.uhel sklopeni , siklo by se tak jeste 5-10°niz ,ale co uz. Mel jsem koupit radeji neco ve stylu Mio J85 , nebo podobne. Popr. vymyslim nejaky mezikus, aby byl vic videt predek auta, protoze obloha mne az tak moc nezajima.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kia Sportage 2017, 1.6 T-GDI.