Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Písal som cez kontaktný formulár na kia.com/sk ohľadom SK návodu a odpoveď v ktorej ma smerujú na neoficiálny zdroj kiaclub.... je priam úsmevná. A o to viac, že tam daný manuál ani vôbec nie je.
Doporučuju aplikaci do telefonu "Kia Owner's Manual" (min. v případě Androidu). Je to ofiko aplikace a je tam manuál na MY22. Ale nejde stáhnout jako PDF, jen prohlížet v té aplikaci.
Zdar všichni, mám "čerstvé" info ohledně manuálu k ceedu s novým čumákem (MY2022 a novějšímu): Zkoušel jsem dealera, zda je možno získat manuál, pro případ, že ho ztratím nebo (nedej Bože) že ho budu chtít prohlížet v elektronické formě... Osobně mi papírovej návod moc nevyhovuje - je docela tlustej a písmenka jsou titěrný. A jaký he tedy výsledek? V elektronické formě NELZE (asi jste také zjistili, že na ofiko stránkách už nestáhnete nic - je tam jen QR kód, který nefunguje). Ale můžete si koupit nový papírový, bratru za 2.500,-Kč - no, nekupte to! Nicméně: Návod k použití se čte pouze tehdy, kdy veškeré jiné pokusy selhávají! Pro menší tvrďáky jsou občas ke stažení PDF verze návodů ke starším modelům (ale na ofiko stránkách je nehledejte), leckdy se dá něco dohledat v manuálu k "hnůjdajovi" (spousta věci je tam stejných nebo velice podobných).