penek píše:...kupky sena, kupky sena, z nebe mi mává Ayrton Senna...
romik píše:Původně jsem uvažoval o Mondeu nebo o Vectře v kombíku, ale nějakých 30 - 40 litrů prostoru v kufru už nikoho nevytrhne, stejně jsem musel na 14-denní dovolenou ve čtyřech přindat na střechu box abychom vše pobrali a ceny náhradních dílů a práce jsou srovnatelné, takže rozhodovala záruka a pořizovací cena. Určitě bych šel znovu do ceedu SW, jsem s ním zatím naprosto spokojen.
Tajný sen je Superb kombi, ale ten asi i jako ojetina bude o třídu výš, alespoň cenou.
matysekul píše:Ale bude![]()
snike píše:matysekul píše:Ale bude![]()
..... přesně tak a už byl i vyfocen na silnici ;-) http://news.auto.cz/spy/spy-photos-skoda-superb-combi.html ..... jako kombík vypadá rozhodně lépe než ta příšera se zadními dvěřmi TwinDoor![]()
![]()
mbiron píše:Hurdis@ Docela nechapu tvoje hodnoceni Cee´da, jezdil jsem uz kdecim ale rict o autu ze bych ho zapalil nejak nechapu. Jestli mas duvod tak si ho rad prectu.
mbiron píše:No nikdo netvrdi ze Cee´d je dokonalost sama ale kdyz vezmeme uzitnou hodnotu tak ono moc na vyber neni. Zadne V6,V8 ani V12 rozhodne neohromi, kdyz vezmes kolik ty auta stoji a za par let se jejich hodnota zalostne propadne tak dopredu rozhodne nikdy takove auto nekoupim i kdybych byl milionar. Pro me je vzdy auto citova zalezitost a podle toho taky smeruji nakup. KIA ac jsem mel jiste obavy prekvapila a zaslouzi si obdiv. Pri zjisteni prodejnosti aut clovek zjisti ze prave Cee´d je ve sve tride nejprodavanejsi zahranicni vuz u nas.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]