Koupili byste opět svého Cee´da ?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Příspěvekod penek » 15.03.2009 22:47

Na výkon si v žádným případě nestěžuju, nejsem žádnej kupky sena, kupky sena, z nebe mi mává Ayrton Senna. Prostě jsem si chtěl někdy koupit nějaký auto dvoulitřík. Ale zase ta spotřeba u 1.6 je super a chod to má taky moc příjemnej, naprosto mi to vyhovuje, hodnotil bych to jako velmi povedenej motor. Než jsem koupil, váhal jsem mezi benálem a dehtem, poslední kára byla primera 1.6. 16V a nebyla žíznivá, za 6.5 se nechalo jezdit běžnou jízdou. Předváděcí Ceed 1.4 byl docela v poho, ale bude chtít trochu točit a tam už je asi spotřeba znát, kór naloženej. 1.6 mi přišla taková jankovitá, nevím jak to říct. Benzíňáci nekamenovat, prosím, kopněte si taky do smrdutýho naftalína! :!:
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod anybody.else » 15.03.2009 23:17

@penek: mam 1.4 benzin, ale kopat do tebe nebudu :-D.
Me by se CRDI nevyplatil s mymi necelymi 10k rocne.... Kazdopadne mas pravdu v tom, ze 1.4 je hodne ochotna si rict o nasup, kdyz to seslapnes. Ale nejsem zadnej jaenk, mam maly deti a to uz clovek za volantem nevysiluje. :-)

Jinak prozatim jsem maximalne spokojeny, takze i jabych koupil to same auto znovu.
anybody.else Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod penek » 16.03.2009 10:55

No a když navíc vidím, že jsi za to dal o 150k míň, tak je to, jako by sis pořádně kopnul... :shock:
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 16.03.2009 11:41

penek píše:...kupky sena, kupky sena, z nebe mi mává Ayrton Senna...

Až jsem celej nakřivo, že šly hrábě na pivo. Hehe, taky můžeš Tři sestry jako já? Sorry za OT. Jak už jsem psal, já bych si své auti koupil znovu.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod romik » 19.07.2009 16:21

Původně jsem uvažoval o Mondeu nebo o Vectře v kombíku, ale nějakých 30 - 40 litrů prostoru v kufru už nikoho nevytrhne, stejně jsem musel na 14-denní dovolenou ve čtyřech přindat na střechu box abychom vše pobrali a ceny náhradních dílů a práce jsou srovnatelné, takže rozhodovala záruka a pořizovací cena. Určitě bych šel znovu do ceedu SW, jsem s ním zatím naprosto spokojen.
Tajný sen je Superb kombi, ale ten asi i jako ojetina bude o třídu výš, alespoň cenou.
romik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
20000 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod mbiron » 19.07.2009 16:29

romik píše:Původně jsem uvažoval o Mondeu nebo o Vectře v kombíku, ale nějakých 30 - 40 litrů prostoru v kufru už nikoho nevytrhne, stejně jsem musel na 14-denní dovolenou ve čtyřech přindat na střechu box abychom vše pobrali a ceny náhradních dílů a práce jsou srovnatelné, takže rozhodovala záruka a pořizovací cena. Určitě bych šel znovu do ceedu SW, jsem s ním zatím naprosto spokojen.
Tajný sen je Superb kombi, ale ten asi i jako ojetina bude o třídu výš, alespoň cenou.

Teda nevim co mas za sny ale SUPERB v kombi? Je fakt ze Superb je stredni trida ale co ja vim tak se nikdy v kombi nevyrabel a ani nevyrabi.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod matysekul » 19.07.2009 18:00

Ale bude :roll: :yes:
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod snike » 19.07.2009 18:47

matysekul píše:Ale bude :roll: :yes:

..... přesně tak a už byl i vyfocen na silnici ;-) http://news.auto.cz/spy/spy-photos-skoda-superb-combi.html ..... jako kombík vypadá rozhodně lépe než ta příšera se zadními dvěřmi TwinDoor :P :P :P
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod mbiron » 19.07.2009 19:01

Aaa tak to se omlouvam z moji neznalosti z vyroby skodovek, nejak tuhle znacku nesleduju, vzdyt soucastne tvary potvrdily, ze vse smerovalo na asijsky trh toho casu do Ciny. Je pravda ze Superb vypadal priserne a pokud tedy onen combi bude tak bude vypadat snad lepe i kdyz TwinDoor byl dobry napad.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Hurdis » 19.07.2009 22:54

snike píše:
matysekul píše:Ale bude :roll: :yes:

..... přesně tak a už byl i vyfocen na silnici ;-) http://news.auto.cz/spy/spy-photos-skoda-superb-combi.html ..... jako kombík vypadá rozhodně lépe než ta příšera se zadními dvěřmi TwinDoor :P :P :P

Pročpak? Nemám sice rád nové škodovky, i když mám OII a sbírám jen stará coupé, ale TwinDoor mi přijde jako fajn věcička a když se mi podaří dostat do 2 let k 3,6 4x4 tak svého Cee 'da klidně osobně zapálím kombinací nedopalku Malbora a Shell V-Power.

A pokud se jedná o odpověď na základní otázku tématu: Svého Cee´da bych si opět nekoupil.
Koupil bych si "Vašeho" Cee´da. Neboť by byl po třech letech udržovaný, naleštěný a zoufale opečovávaný, bez najetých 125 000 km hrubým, i když šetrným, stylem.
Kia Cee´d CRDi - 82 000 km
Š Octavia II TDi
Š Rapid 136 (2 ks)
a další..
Hurdis Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod mbiron » 19.07.2009 22:59

Hurdis@ Docela nechapu tvoje hodnoceni Cee´da, jezdil jsem uz kdecim ale rict o autu ze bych ho zapalil nejak nechapu. Jestli mas duvod tak si ho rad prectu.
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Hurdis » 19.07.2009 23:09

mbiron píše:Hurdis@ Docela nechapu tvoje hodnoceni Cee´da, jezdil jsem uz kdecim ale rict o autu ze bych ho zapalil nejak nechapu. Jestli mas duvod tak si ho rad prectu.

Nechápat doslova, opakuji nechápat doslova (to je z nějakého seriálu .. napovězte prosím ;-))
Taky už mám za sebou tolik aut konče skupinou V6, V8 a orgastickými V12, takže bych za lepší spotřební zboží to staré řadové a obyčejné seriově a masově nabízené bez okolků obětoval. K novým autům nemám absoultně žádný, pouze užitkový vztah. Řeším pouze vyhovuje, nevyhovuje, splňuje, nesplňuje investice a požadavky. Pro moje motoristické a citové požadavky mám auta s r.v. kolem let 1980 a 1970.

Cee´d je překvapivě fajn, ale za lepší spotřební zboží klíčky kdykoliv zahodím. Pro mne je to na 2-4 roky řešení levného provozu s malým i když snaživým autíčkem. Nic víc, doufám, že odpovídající vysvětlení.
Š Octavia II TDi
Š Rapid 136 (2 ks)
a další..
Hurdis Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Hurdis » 19.07.2009 23:28

Jinak abych tu nevypadal jako záškodník, tak když jsem před 2 lety kupoval nazdařbůh bez rozmyslu Kiu Cee´d, byl jsem spíše pro své okolí laboratorní myší a pokusným králíkem. Dnes má téměř dvacítka mých kolegů, spolupracovníků,známých a známých jejich známých Cee´da a SW a spokojeně je užívá. Takže to považuji jako jednu z nejpovedenějších investic. :wink: A určitě značce :kia: fandím.
Š Octavia II TDi
Š Rapid 136 (2 ks)
a další..
Hurdis Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod mbiron » 19.07.2009 23:53

No nikdo netvrdi ze Cee´d je dokonalost sama ale kdyz vezmeme uzitnou hodnotu tak ono moc na vyber neni. Zadne V6,V8 ani V12 rozhodne neohromi, kdyz vezmes kolik ty auta stoji a za par let se jejich hodnota zalostne propadne tak dopredu rozhodne nikdy takove auto nekoupim i kdybych byl milionar. Pro me je vzdy auto citova zalezitost a podle toho taky smeruji nakup. KIA ac jsem mel jiste obavy prekvapila a zaslouzi si obdiv. Pri zjisteni prodejnosti aut clovek zjisti ze prave Cee´d je ve sve tride nejprodavanejsi zahranicni vuz u nas.
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Hurdis » 20.07.2009 00:05

mbiron píše:No nikdo netvrdi ze Cee´d je dokonalost sama ale kdyz vezmeme uzitnou hodnotu tak ono moc na vyber neni. Zadne V6,V8 ani V12 rozhodne neohromi, kdyz vezmes kolik ty auta stoji a za par let se jejich hodnota zalostne propadne tak dopredu rozhodne nikdy takove auto nekoupim i kdybych byl milionar. Pro me je vzdy auto citova zalezitost a podle toho taky smeruji nakup. KIA ac jsem mel jiste obavy prekvapila a zaslouzi si obdiv. Pri zjisteni prodejnosti aut clovek zjisti ze prave Cee´d je ve sve tride nejprodavanejsi zahranicni vuz u nas.

Tak to spolu určitě souhlasíme. Jen s tím rozdílem, že já mám úchylku ve vlastnění necelého půl tuctu vozů najednou. A v tom případě přísně rozhoduji o autech pro radost s nedotknutelným statusem a zbytku pro denní sloužení, které mohou kdykoliv odejít. Jen jsem se chtěl zastat něčeho, co bych kvůli prostoru a pohodlí bez rozpaků a ohledů vyměnil.
Š Octavia II TDi
Š Rapid 136 (2 ks)
a další..
Hurdis Neuvedeno
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na ceed