Napríklad severná Amerika Mexiko guadalupe aj Austráliajozzo píše:Jak do celého sveta? Azia sa robí v Korei, Americký kontinent výroba v USA. Žilina možno Europa, UA, Rusko a pobaltie a kde ešte to vozia?
Odoslané z CPH2399 pomocou Tapatalku
Napríklad severná Amerika Mexiko guadalupe aj Austráliajozzo píše:Jak do celého sveta? Azia sa robí v Korei, Americký kontinent výroba v USA. Žilina možno Europa, UA, Rusko a pobaltie a kde ešte to vozia?
Rusko skoro vôbec...Michal Hrubý píše:Napríklad severná Amerika Mexiko guadalupe aj Austráliajozzo píše:Jak do celého sveta? Azia sa robí v Korei, Americký kontinent výroba v USA. Žilina možno Europa, UA, Rusko a pobaltie a kde ešte to vozia?
Čo myslíte 70???pacesol píše:Miro já bych řekl, že to bylo víc než 50. Jestli si pamatuji tak to bylo snad 70. Právě mne to hodně překvapilo.
Michal Hrubý píše:Čo myslíte 70???pacesol píše:Miro já bych řekl, že to bylo víc než 50. Jestli si pamatuji tak to bylo snad 70. Právě mne to hodně překvapilo.
Áno to anglicka ide najviac kií... Kedysi sme vyrábali najviac Rusom... Pre zaujímavosťMirse píše:Michal Hrubý píše:Čo myslíte 70???pacesol píše:Miro já bych řekl, že to bylo víc než 50. Jestli si pamatuji tak to bylo snad 70. Právě mne to hodně překvapilo.
Odběr Anglie v procentech vyrobeného množství vozidel v Žilině ...
No asi to tak bude... V piatok sme vyrábali brutál veľa Ceed SW tak nech vám to rýchlo prejde čas čakania..Petu píše:Ja som objednaval 14.7. Ceed SW 1,5 T-GDi M6 Platinum + Safety Pack.
Informacia od predajcu bola ze 15.8. bolo poradie 343 a priemer vyrobenych identickych vozidiel 93,5. Update z 9.10. bol ze poradie je 187 a priemer bol 78.
Ocakavam, ze realne auto uvidim najskor koncom 1/2024 az zaciatkom 2/2024
A staré objednávky su natom ako??MP1 píše:Tak nemám dobrú správu.
Na Slovensku uzatvárame objednávky do výroby pre MY2024 na rodinu CEED v piatok 3.11.
Tak šup-šup , kto rozmýšľa nad objednávkou, tak čas sa kráti.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé