načo sú Ti pádla pod volantom? jedine na okrasu.Ja som mal na týždeň Xceed gt line a tie pádla som vyskúšal len raz.nevidím v tom zmysel.ani ručné radenie n AT.Radiť ručne na automate ? Preboha na čo?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Presne na to mi sú na čo sú určené Podradenie pri predbiehaní, okresky a pomerne často si s nimi radím aj sám (mimo diaľnice samozrejme), pretože ma to baví (je pravda, že mám GT...) No aj na požičanej GT-line som to využil. Automat si väčšina ľudí kupuje preto, že sa im nechce radiť, no nie všetci (a GT v manuále ani nie je)
Podřadit při brždění motorem a následné přepnutí na "D" je pádlama mnohem příjemnější a není třeba sundat ruce z volantu. Taktéž při jízdě v horách, kde se střídavě brzdí do serpentin a přidává na výjezdu je pro automat dost oříšek. Plachtí do zatáčky a pak podřazuje na výjezdu. S pádlama je to nejen lepší pro auto, ale také mnohem zábavnější. A bez sundavání ruky z volantu. Taky jsem si říkal, že pádla nepotřebuju - na minulém autě jsem je neměl, ale pletl jsem se. Jsou významný přínos oproti kvrdlání s voličem.
KIA XCEED GT line, 1,5T-GDi,118kW 7°DCTSpotřeba od : 8.9.2023- 6,7l/100km- dle tankování. Najeto: 67800 km Vozidlo prodáno- protiúčtem a doplacena Cupra Formentor 1,5TSi 2023 Tímto se s Vámi loučím. Ať Vám to jezdí
Ja sa pýtam zákazníkov, na čo by použili pádla. V podstate nikto nevie. Preto im radím používať ich : 1. Na brzdenie motorom dolu kopcom. (Dlhý kopec, jazda napríklad za kamiónom) 2. Na pomalú jazdu na jednotke do kopca napríklad na chatu, v kolóne... Aby sa minimalizovalo radenie 1-2-1-2-1-2... Starý zlatý hydromenič. DCT mi neprirástlo k srdcu.
MP1: Vidíš. To je třetí situace. V létě jsem vyjížděl z hodně prudké hotelové garáže a ten blboun tam picnul dvojku. A pak se bál podřadit, takže nezbylo, než to vyjet s plynem na podlaze. Od té doby už vím. Ale na druhou stranu... zrovna tohle se dá v pohodě řešit voličem. Pádla zas tolik nepomůžou. Jo, a souhlas - zlatej HDM
na to všetko použivam páku v manualnom režime.To by som musel mať stale obe ruky na volante a ja jazdím na 99% s ľavou na volante a pravá na lakťovej opierke.(zabite ma)
@bobo69 ... mel jsem Sportage AT kde padla nebyla a tam jsem take pouzival manualni rezim na AT prevodovce, takze mohu z vlastni zkusenosti obe varianty porovnat. Ted u XCeeda paku do manualniho razeni ani nedavam, kdyz potrebuji pouzivam jen razeni padly pod volantem a k tomu zapinam dle potreby rezim SPORT ... a je to pro mne uzivatelsky mnohem lepsi A to jsem si taky kdysi rikal, ze padla jsou zbytecna
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 14.777 km ... Kanec klubu
bobo69: Ptal ses, k čemu jsou pádla pod volantem. Odpověděli jsme. To, že nedržíš volant oběma rukama jsi nezmiňoval. Já si řízení občas rád užiju a to bez obou rukou na volantu nedokážu. Mimochodem, to bych se taky mohl ptát, k čemu jsou na kole pedály..... A argumentovat tím, že jsem se nikdy na kole pořádně nenaučil a při jízdě se jen odrážím
snike .ja som váhal medzi manuálom a automaton. kamarát mi vybavil novinárske auto na týždeň, GT line + panorama. neoslovil ma digitalny panel ani pádla.a strecha u vôbec.a sú ludia ktorý aj ked kupujú jazdenku tak len s panorámou.po týždni som kúpil xceed s AT .je to o komforte. Ale jazda s manualom je to pravé šoferske .S automatom či som radil s pákou alebo pádlami to nebolo ono.. XMira na to čo si popisal mám páku v manuálnom režime." A argumentovat tím, že jsem se nikdy na kole pořádně nenaučil a při jízdě se jen odrážím " toto je presne naopak ,automat si kupujú ludia ktorý bud nevedia šoferovať ( hlavne ženy) alebo si už potrebujú po rokoch vychutnávať jazdu.Na športovú jazdu a vybláznenie jedine manual