Vysoka spotreba

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Vysoka spotreba

Příspěvekod Sakm » 26.12.2023 01:54

No ja som to myslel tak, ze isiel som do servisu na to, aby sa mi na to pozreli a oni tam tu realnu kontrolovali, ja som si aj zapisoval kazde tankovanie po dobu niekolkych mesiacov az pol roka a na zaklade toho sa to spocitalo a realna spotreba bola vzdy v norme na urovni 6l - 7l a kontrolovali sme to takto 2x mozno 3x. A teda vo vysledku realna a PP nesuhlasi, to je hlavny rozdiel a vlastne aj problem co sa odraza na castejsom tankovani co ma aj viac stoji. Este beriem do uvahy aj to, ze to auto je zive, ono si to pyta jazdit, co mi vraveli aj pri kupe, ale zial, ked som v takej situacii, nemam inu moznost. Len nevedel som, ze k niecomu takemu moze dojst aj z takych dovodov a chcel som to nejak rozriesit.
Sakm Neuvedeno
Nováček
Léta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Vysoka spotreba

Příspěvekod therion » 26.12.2023 09:38

Tohle mereni narazi i na fyzikalni rozdily teploty paliva tankovane z podzemniho uloziste a nasledneho prochlazeni/ohrati v nadrzi vozu (teplotni roztaznost). Pokud chcete mit jistotu ze auto davkuje palivo sptavne je treba to vycist diagnostikou. Vse vam rekne polozka trim fuel. Staci na to diagnostika za 100,-.
therion Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2012)
100000 km @ 6.1 l/100km

Předchozí

Zpět na ceed SW