cenu vám raději ani nebudu říkat

Nepsal sem o příčnících Atera, dotaz byl na příčníky Hakr.www.doplnkynaauto.cz píše:maik píše:Já sem je měl , připevnit se daj ,ale poškodíš si lak na hagusech. Proto sem si pořídil tyhle¨příčníky
Ahoj,
montáž příčníků Atera jsem osobně prováděl na voze Kia Ceed SW a to bez poškození laku a naprosto bez potíží.Nosnost 100Kg.Označení Atera 42 222,Dále provodu montáž zdarma,skladem 2-3 ks.
PPetr33 píše:Mám hliníkové příčníky Thule 861 s patkami 755 a nosiče kol také od Thule Pro Ride 591 a jsou super. K montáži není potřeba žádný klíč a na střeše je obojí namontované během chviličky.
greenca píše:to Kuzel
mužeš mi poslat info,kde jsi je koupil a za kolik?Nechce se mi to celé číst,pokud si to už psal.
Berka píše:Já jsem zakoupil Thule 755+ Al tyče 861 http://www.thule.com/Thule/Iframe.aspx?id=483
cenu vám raději ani nebudu říkat, koupil jsem to přes známého a sleva činila několik desítek procent
Kužel píše:@ www.doplnkynaauto.cz
Nic proti ale to navysení ze 75Kg na 100Kg cca za dve hodiny je cim zpusobeno????Čím je to dáno? Odkaz před tím uváděl 75 Kg proč najednou změna na 100 Kg. Prosím o vysvětlení.
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]