KuboXceed píše:Predajca by ti mal poskytnúť VIN číslo auta, ešte predtým ako sa vyrobí. Keď už bude auto naplánované do výroby VIN číslo dostane pridelené vopred. Keď ho budeš mať, skúsim sa popýtať ako je to plánované
Ewerlast píše:Predajca vie VIN max pár týždňov pred vyrobením. Autá sa zadávajú priamo do výroby 2-3 týždne dopredu, vtedy sa im dávajú aj VIN čísla
KuboXceed píše:Len do konca 3/2024 je naplanovanych 6 vyrobnych sobôt. S cca. 400-440 autami na smenu to aspon trochu tie cakacie doby skrati. SW sa uz teraz vyraba viac ako 5D, nehovoriac o SB, ci CUV
Ewerlast má pravdu.Pjaho píše:Ewerlast píše:Predajca vie VIN max pár týždňov pred vyrobením. Autá sa zadávajú priamo do výroby 2-3 týždne dopredu, vtedy sa im dávajú aj VIN čísla
Myslím že asi nemáš pravdu. Ja som objednaval 9/2023 a 10/2023 som už mal pridelené VIN
Pjaho píše:KuboXceed píše:Len do konca 3/2024 je naplanovanych 6 vyrobnych sobôt. S cca. 400-440 autami na smenu to aspon trochu tie cakacie doby skrati. SW sa uz teraz vyraba viac ako 5D, nehovoriac o SB, ci CUV
Tie soboty budú iba ranné alebo aj poobedky?
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé