Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Lacino píše:...a koľko je to dlho, týždeň, dva, mesiac bez pohnutia/štartovania ?
Mne teraz bude bez pohybu stať na letisku dva týždne a čo pozerám tak u nás mrzne.ked som dal podrobnosti o polohe v apke vypísalo mi že auto stojí dlhú dobu bez štartovania tak vyplo aj sledovanie polohy . Auto má jeden a pol roka .uvidím koľko ukáže voltov keď dôjdem . Pred tým mi aj po pár krátkych jazdách a 3_4 dňoch státia apka ukazovala slabý stav akumulátorora. Teraz také problémy nemám
som si myslel že si to vypol, keď píšeš že teraz také problémy nemáš...
tá LED-ka je tam k čomu, bliká či je zamknuté, či je odomknuté...nedá sa vypnúť! Myslím si že je to k alarmu, ale prečo potom bliká aj keď je vozidlo odomknuté?
Pokial je kluc v zapalovani a nemusis mat ani rozsvietene kontrolky, tak LED neblika. Akonahle vytiahnes kluc zo spinacej skrinky, tak hned zacbe blikat. Ked ho zas vlozis, tak prestane blikat, nemusis ho ani otocit.
Ja robím tak jednu 15km jazdu každý druhý deň .cez víkend 40km. A potom také výlety 600 -1000km Takže baterka dostáva zabrať tak som sa rozhodol že odpojim konektor na mínuse a na dlhé trasy ho dám späť.ale auto nabija aj po zapojení naspäť.popisal som to v tej druhej teme
U smartkey tak predpokladám stačí mať kľúč v interiéri aby ho detekovalo a deaktivovalo tím IMO. ...zbytočné to bliká myslím a ťahá baterku...aký to má zmysel (užitočný) to LED svetielko?
Ale ono to bliká (stále) aj keď je auto otvorené, teda nie je zamknuté...tak ako...veď vtedy alarm aktívny nie je!
Má to senzor aj na kapotu motora?
A dá sa to vôbec nejako vypnúť (mechanicky), teda úplne, aby nebol aktívny ani pri uzamknutom vozidle? Aspoň by nebol žiaden prúdový odber ak by sa dal vypnúť...ochrana batérie v zime Všimol som si, že to má zvlášť aj klaksón...Vďaka.
Áno, bliká to stále. Ako správne doplnil MP1, po zamknutí to zostane na spomínaných cca 30 sekúnd svietiť a potom to začne blikať, pokiaľ opätovne nevložíš kľúč do zapaľovania a tým deaktivuješ imobilizér.