snike píše:Taky mam nainstalovanofunguje vcelku dobre, jen nemam tolik moznosti na ovladani ... jen zamknout, odemknout, smerovky a klakson (ten jeste nevyzkousen)
plasta píše:Ovládat okna dálkovým mohu. Mobilem jsem to nezkoušel.
figaro píše:Funguje vám v mobile widget 5x1 alebo 5x2 na domovskej obrazovke? Myslím tým odomykanie, zamykanie auta na diaľku? Lebo mne nie. Z otvorenej aplikácie funguje bez problémov.
Druhá otázka sa týka zapnutia výstražných smerových svetiel na dialku. Príkaz sa odošle, smerovky začnú blikať ale potom to už na diaľku nejde vypnúť. Alebo som neprišiel na to ako sa to dá.
Petrik píše:Widgety funguju obidva, ale predtym musis zrusit optimalizaciu spotreby baterie u aplikacie Kia na "neobmedzené".
figaro píše:Druhá otázka sa týka zapnutia výstražných smerových svetiel na dialku. Príkaz sa odošle, smerovky začnú blikať ale potom to už na diaľku nejde vypnúť. Alebo som neprišiel na to ako sa to dá.
Turudumdum píše:Za mě nové funkce super, okna a troubení se hodí.Funguje zamýkání/odemykání, okna otevření/zavření, okna větrání, troubení, blinkry Co oceňuju je, že konečně zobrazuje souhrn km za daný den.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé