Cesta do pekla bývá dlážděna dobrými úmysly... Jako volitelnou funkci to beru. Beru možnost nastavit si toleranci, jak to umí kdejaká levná externí navigace. U mého modelu tolerance nelze (a docela mě to při přebírání auta překvapilo). Akustický signál při překročení mi až tak nevadí, stejně tak pruhy, ale z čeho šílím, je akustický signál spojený s načtením značky. Velice často to přitom přečte úplně blbou značku, která není pro můj směr (z vedlejší ulice, atp.). Akustický signál vnímám jako "pozor, děje se něco nebezpečného". Pokud se naučíte to odfiltrovat, nemusíte si tak všimnout zásadního signalizovaného problému. Kdybych nemilovaného asistenta rychlosti nevypínal v rámci předletové přípravy, pípal bych kvůli překračování vlastně velice často, ač podle GPS tam vážně není 140 či 57 km/h, jak tvrdí tachometr.
To jedině therion je vzorňák, který si nikdy nezapirátil ani o těch 5-10 km/h. Na krásné volné dálnici, dvacet metrů před cedulí s koncem obce již mimo zástavbu a pohyb chodců, na třicítce uprostřed noci... Ale jistě to myslel v legraci a v jádru v tom pravda je, to se musí uznat.
Takže ano, zatím jedině mít nastaveno jako rychlou volbu přes tlačítko s hvězdičkou. Pak je vypnutí celkem rychlý proces (na pár naučených klepnutí). A třeba se dočkáme, že to půjde i jinak, ještě rychleji. Rodina mi v autě často spí, pípání je pak důvodem zlých pohledů.

Kia cee'd 1,6 GDI, 59 tis. km, 6.7 l/100 km (PRODÁNO)
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI DCT MY25, TOP+Business