Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Zdravim. Od 22.6. je moje Sportage offline (posledni zaznamy v KIA Connect). Vypada to jako by servery KIA byly nefunkcni. Reset systemu nepomohl. Vadi mi to hlavne kvuli nefunkcni KIA Connect a tim padem i nedostupnych OTA aktualizaci. Jeste nez budu volat do servisu, nemate nekdo zkusennost, co s tim? Prolezl jsem par videi na YT a diskusi, ale krome resetu nikdo nic nevi...
Reset je (a nejen podle mne) zmacknuti resetovaciho tlacitka. Myslel jsem, ze tohle vi kazdy...No, abych to uzavrel, volal jsem do servisu KIA, kde mi bylo receno, ze zdaleka nejsem sam s timto problemem. Jde o nejake problemy u KIA a v servisu s tim nemaji moznost nic udelat. Nezbyva nez cekat.
Dekuju za radu, ale tohle jsem samozrejme zkusil (jak uz jsem psal). Tohle reseni je ale k nicemu, protoze KIA Connect se nema jak rekonfigurovat, kdyz je vuz offline... Edit: Tak asi se v KIA neco deje (zrejme okolo slibene aktualizace na 1.cervence), protoze dnes rano, 1.7. se KIA Connect opet rozbehl.
Kia , ale i jini si budou casem muset zvyknout ze patri k dobremu pristupu informovat uzivatele o nadchazejici odstavce/udrzbe serveru. On je potom uzivatel ve zmatku jestli mu chciplo pripojeni, bloknul se mu port nebo je prave problem na strane providera.
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno