Tak dneska jsem měl chvíli času se tomu věnovat a vážně už to auto začínám nesnášet

, znova vypustit vodu přes spodní hadici u chladiče, dal se znovu úplně nový termostat, vyměnila se nadobka na vodu ,rozebral se střední panel okolo topení,vyndal se nový radiátor proplachnul se hadici od začátku tekla čistá voda, vyměnilo se čidlo co je u radiátoru, nový kabinový filtr, dalo se to dohromady nalila se nemrzka, odvzdušnilo se to podle návodu, trubky na radiátor vařící obě dvě a v autě jenom vlažný vzduch( při stání na místě) jakmile se to rozjelo hned začalo foukat studené

Šel jsem udělat kolečko kolem komína a při ráznějším průjezdu zatáčkou šlo chvilku teplo pak přestalo, zajel jsem do podzemních garáží parkuji zase byl cítit teplý vzduch šel jsem do krámu cca 10 minut a zpět,pro jistotu kouknu na vodu, dolil trochu vody z minimum na vrchní risku,nastartovalo se auto krásně topilo ve všech režimech:na nohy,na řidiče,atd vyjedu z garáží a zase začal foukat studený až domů u baráku to nechám dochladit cestou zpět sem ji přišlápnul sáhnu na trubky k radiátoru vařící ale z ventilace chlad,teplota na budíku celou dobu v půlce... Už jsem bezradnej a nevím kde hledat chybu.. nemá to nějaké čidlo,odpor které by na to mohlo mít vliv (čidlo barometrickeho tlaku) nebo něco takového co by to mohlo ovlivňovat??