plasta píše:Mám většinou zkušenost, že vlastní olej není možno použít.
ja mam vacsinou skusenost, ze vacsina zakaznikov autorizakov o tejto moznosti nevedia, resp ich to nezaujima. Preco aj, ked mnozstvo aut je formalne na firmu, kde sa to strati v nakladoch. Sukromnik by sa mohol (mal) zaujimat. Ja som pri preberani auta (Stonic) pytal v Agrotecu (Modrice) - umoznite mi vyber a dovoz vlastneho oleja splnajuceho kriteria (viskozne a vykonove) vyrobcu? nie? okay, dakujem. Budem jazdit tych 7 rokov niekam inam. Pretoze viem, ze cena oleja vie dost zamavat u celkovej ceny GP. A jazdim - uz 4. rok do PEMM Brno, kde s tym nemaju problem. Maju mensiu prirazku na hodinovke (ktora v podstate vyrovnala hodinovku Agrotecu), ale stale tie servisne naklady vychadzaju celkom rozumne. Pokial clovek teda nie je uplne mimo ako ja ked som im dal mimo servisneho planu dal urobit revitalizaciu klimatizacie (odcervanie, doplnenie cistenie) - to bol majlant a v specializovanej firme by som to mal za vyrazne menej.. Ale.. stava sa

Horsia je kvalita servisov, tam ako netechnicky typ niekedy celkom zasnem jednak nad urovnou prijmacich technikov a jednak nad kvalitou samotnej prace. Plati pre autorizaky ktore poznam - Hyundai, Kia, Citroen v roznem miere
pre "inspiraciu" kolko stoji servis pre Stonica
viewforum.php?f=208 Vtipne je, ze u hybridneho Tucsona platim len cca 10% navyse