Vrzající volant

Trápí Vás něco na voze?

Re: Vrzající volant

Příspěvekod mbiron » 27.09.2009 13:48

Je pravda, ze volant neni to nejpovedenejsi u teto znacky. Monoblok co ma treba stara fabia tam nevrzalo vubec nic. Volant ac vypada hezky neni zrovna vyroben z vhodneho materialu. Na nem nic neopravis a nic nevyreklamujes, proste to ber jako fakt a jak pise Beda, drz volant tam kde mas a bude v klidu. ;)
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod emann » 27.09.2009 18:46

mě to vrže taky zatím s tím neudělali nic,potvrdili mi v šumperku že nejsem sám,no a z ostatních závad mám po 70tis km vyměněné přední tlumiče,uložení stabilizátoru,držáky stabilizátoru,no prý je u ceedu přední náprava kapitola sama o sobě.
emann Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2007)
111400 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod deen » 01.10.2009 17:27

tak volant rozdelali a tvrdi ze je to proste spatny material ze s tim nic nenadelaji. Ze prý kdybych si koupil kožený tak ten to nedělá. Tak jsem jim řekl že kdyby v letáku psali že plastový vrže jak prase tak bych si ho nikdy nekoupil, potažmo celé auto. No nic obratim se přímo na Kia a uvidime. Nechce se mi spokojit s tim ze auto za 340k mi bude od začátku vrzat v každé zatáčce, to fakt nedělá ani 10 let starý renault.
deen Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Jakub » 02.10.2009 12:34

@deen

No nevím jestli tě to uklidní, ale kožený vrže úplně stejně. ;)
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod mbiron » 02.10.2009 15:13

jakube, to si nemel, uz jsem videl inzerat koupim kozeny nevrzajici volant :D Vyckame nejakeho kutila co tuhle zavadu dokaze bravurne odstanit, zlate ceske ruce dokazi vse. Ted me tak napada, v ceskych servisech delaji cizinci? :lol:
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod slava » 02.10.2009 15:31

Mně furt není jasné, co může na volantu vrzat. Když s ním točíš, nebo jedeš přes nějaké nerovnosti, nebo kdy? A nebo až někde v uchycení? Mně zase něco hrkalo v pravých dveřích, než jsem došel na to, že si tam moje milovaná žínka odložila umělohmotnou lžičku na jogurt, na kterou zapoměla. A to bylo že, "taťko, co Ti to tam štěrchá?" Ježibabka!!!
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Dajek » 02.10.2009 16:45

mě zase není moc jasný, co vám vrže na volantu, u mě je volant naprosto bez pazvuků, ale zase mi od jisté doby furt něco při přejezdu nerovností vrže v kufru, hold každej si asi vybereme svoji dávku vrzání :-D
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod luboss » 02.10.2009 18:56

mne sa volant tiež neozyva, jedine čo ma trošku vytača je vrzganie z kufrovej časti
luboss Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod SelfMan » 03.10.2009 05:04

Nevrzga vam v kufri slabo utiahnuta rezerva alebo zle ulozena lekarnicka?
Cosa tyka volantu, nemam s nim ziadny problem. (SW 1.4)
SelfMan Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
9500 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod luboss » 03.10.2009 08:18

SelfMan píše:Nevrzga vam v kufri slabo utiahnuta rezerva alebo zle ulozena lekarnicka?
Cosa tyka volantu, nemam s nim ziadny problem. (SW 1.4)

mne sa zda ze to ide od plastoveho oblozenia kufrovych dveri, alebo od zamku...
luboss Muž
Fanda vozů Kia

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Dajek » 03.10.2009 08:59

mám to naprosto stejný jako luboss, už jsem jezdil s naprosto rozebraným kufrem a furt tam něco drnčí na nerovnostech, někde ve dveřích (zámku)... :angry:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod mbiron » 03.10.2009 11:10

Blby navrh ale nemohla by to byt treba registracni znacka? Me teda jeji uchyceni docela vadi a pri zavirani kufru to vydava zvuk jako kdybych zaviral haupnu od stareho embecka. Ono tech zvuku odkudsi je vic a identifikovat je vsechny je snad nadlidsky ukol kdyz vetsinou jezdim sam.
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod luboss » 03.10.2009 12:10

mbiron píše:Blby navrh ale nemohla by to byt treba registracni znacka? Me teda jeji uchyceni docela vadi a pri zavirani kufru to vydava zvuk jako kdybych zaviral haupnu od stareho embecka. Ono tech zvuku odkudsi je vic a identifikovat je vsechny je snad nadlidsky ukol kdyz vetsinou jezdim sam.

znacka to v mojom pripade 100% nie je, asi najviac mi to zychadza na ten zamok, alebo nieco okolo neho, pretoze ked je kufor zatvoreny a este na neho zatlacim tak vtedy sa ten zvuk ozyva tiež
luboss Muž
Fanda vozů Kia

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Dajek » 03.10.2009 12:26

u mě to taky značka nebude, kufr už mám prolezlej a prozkoumanej včetně 5.dveří dokonale, je fakt že ta značka není přidělaná nějak zázračně, ale zase je to vytlumený gumou a to bych musel vletět bůhví do čeho aby to udělalo nějakej pazvuk
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Riccardo » 05.10.2009 14:08

deen píše:Takže kromě volantu opraveno:

seřízena ruční brzd - zabírala až na posledním zubu
narovnany křivé páté dveře - byly dost nakrivo
opraveno rezunujicí zpetné zrcádko řidiče - na kostkách rezovanovalo ze nebylo slyset vlastniho slova
odstraneno vrzání pod rádiem - pri jizde na nerovnostech skripalo pod radiem
srovnano spatne licovani okenka - okeneko vycuhovalo nad karoserii cca o 4mm
opraveno spatne nastaveni volantu ktery pri jizde rovne byl mirne do prava - pokud clovek srovnal rovne volant tak zahnul do leva
vrzajici volant - pry ted vrze o neco mene, takze jsem zvedavy. Absolutně nesnáším vrzání v každé zatáčce takže jsem opravdu zvědavý.

Nicméně mi to příjde 3-4 mesíce staré auto dost oprav. Jsem jedinej nebo jsem chytnul blbej kus?

Ne nejsi jediný, ale spoustu lidí z toho trefil šlak, nebo sice ještě žijou, ale tady to nepíšou - jako já, protože mu hned ostatní vynadají, že ceed je přece takové skvělé auto, že ?

Nebo mi někdo řekněte, které auto má ESP které funguje až těsně před neodvratnou havárií nebo automatickou klimu, kterou musím pořád dorovnávat, protože prostě není schopná držet stálou teplotu +- 1stupěň ? A to nemluvím o všelijakém vrzání v interiéru, kvílení motoru v mrazu nebo výkonu, který stoupá a klesá podle momentální nálady auta ...
Riccardo Neuvedeno
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Závady