Tak ja som si v piatok objednal u nás v predajni disky - 15 KFZ Stahlrad (dostal som zľavu 20%) aj s maticami pre istotu

aby som predišiel prekvapeniu keď budem prezúvať na zimu a k tomu pneumatiky Matador MP 59 195/65 R15. Síce som disky našiel aj lacnejšie v internetových obchodoch, ale tie určite neboli KFZ a ceny pneumatík v inter.obchodoch boli lacnejšie len o 1€. Tie 4€ mi nestoja za to že mi prídu pneumatiky z roku 2008 alebo aj staršie. V predajni práve dostali zásielku a všetky mali rok výroby 2009

Čo sa týka výroby je to dané 4 miestnym číslom kde prvé dve čísla znamenajú týždeň a ďalšie dve čísla rok kedy bola pneumatika vyrobená. Životnosť pneumatiky sa odhaduje na 6-7 rokov záleží to aj od toho ako sú pneumatiky skladované a hlavne kde. Čo sa týka či Matador, alebo Michelin pre tých čo jazdia 130 a viac určite Michelin, pre nás čo si vážia život a auto a jazdia prevažne okresy tak postačia Matadorky alebo Barumky. Ale určite na zimu treba prezuť, lebo na letných to je ako ruská ruleta