mbiron píše:je tu jista cinska restaurace ale jestli ji vlastni opravdu cinani nebo vietnamci nedokazu posoudit, faktem je ze je to nase oblibena restaurace. Jinak jako vsude samej Vietnamec.
Mňňňňňňáááááúúúúúúúúúúúúúúú

Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
mbiron píše:je tu jista cinska restaurace ale jestli ji vlastni opravdu cinani nebo vietnamci nedokazu posoudit, faktem je ze je to nase oblibena restaurace. Jinak jako vsude samej Vietnamec.
Ingdave píše:Chtěl bych upřesnit Pepovu informaci k té akci na Aquadromu:
Od pondělí 21.9 do 12.10.2009 trvá mimořádná akce, kdy všem návštěvníkům bazénové haly v časech 60, 90 a 120 min přidává AQUADROM 60minut zdarma!
Určitě se budu snažit této akce využít. Přidá se někdo?
slava píše:Já jsem taky pro. Beru plavky a je. Akorát, že já přijedu už ve středu odpoledne. Když to půjde, tak s Čambrlou omrkneme situaci a zrekognoskujeme terén.![]()
Čambrla píše:Se mnou s rekognoskací bazénu nepočítej, jsem pekelně nachcípaný. Já můžu tak rekognoskovat hospůdky a v každé si dát svařák nebo grog. Ale dřív jsem uvažoval zajít do sauny, vím tam o moc pěkné, ale zatím se nikdo nenašel. Takže slavo, plavky nech doma, ženské seženeme a vyrazíme do sauny .....![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé