Nesviti pristrojovka

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod nik » 19.03.2009 05:41

Pri jizde jsem si vsiml,ze nesviti pristrojovka tak jsem vylezl a zjistil,ze nejde predni parkovacka a zadni svetlo prava strana.Druhy den jedu citim smrad a zjistim roztavenou pojistku obratil jsem auto domu a nasledne zjistil ohorelej(specenej) svazek k pravemu zadnimu svetlu.Docela dobry co skoda,ze to neni vtip. :(
nik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Bezo » 19.03.2009 19:13

jak sa take daco moze stat??? :shock:
Kia Rio 1.4 16V Sporty
Bezo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2007)
40175 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod nik » 20.03.2009 10:52

Tak to nevim.Pricinu skratu jsem nenasel jen vim,ze musel byt problem taky v pojistce,protoze ta mela automaticky prasknout.A to se nestalo a tim vznikl problem spaleni svazku.Nebot me nebyla uznana reklamace resim problem sam.Pri potizich jsem ziskal radu od nekterych clenu tohoto fora.
nik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod shopho » 20.03.2009 13:17

preco ti nebola uznana reklamacia?
shopho Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod nik » 21.03.2009 09:00

Me to pripadalo,ze jim slo o to,aby to auto nebylo na reklamaci.Porad otazka co jsem si delal sam a jak jsem se zminil,ze jsem si dodelaval zadni repro.Tak uz jim bylo jasne ceho se chytnou.Prijimaci technik.......svazek vyhorel z duvodu dodelani repro.Kdyz jsem mu rikal,ze je to blbost,odvetil mel jste si ty repro nechat namontovat u nas.Moje rada pokud je vuz v zaruce snazit se do vozu nezasahovat.
nik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Jakub » 21.03.2009 09:27

To oni jen tak zkouší. Správně musí totiž DOKÁZAT jak podle nich nesprávná montáž repro způsobila vyhoření jiného svazku. Chce to nenechat se odbýt a pohrozit třeba soudním znalcem.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod nik » 21.03.2009 11:21

Jakub s tim si nejsem jist.Nebot po precteni zarucnich podminek je psane,ze kdyz budu delat elektro tak elektro zavady nemusi uznat,ale na jine soucastky zaruka stale plati.CHapu to tak,ze kdyz budu delat elektro tak uz zalezi na prodejci jestli to uzna nebo ne.Tak me to bylo vysvetleno,kdyz jsem volal na kia motors a prodejci kde jsem auto kupoval (v Praze).
nik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod matej » 21.03.2009 15:08

ak si tahal nove repro kable od radia tak to nema nic soplocne z elektroinstalaciou vo vozidle......
matej

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 22.03.2009 19:37

@Nik

No koukám že už máš auto 3 roky, takže už neplatí zákonná záruka, ale smluvní. A tam už závisí jen na dovozci co je ochoten uznávat, takže to bude asi bohužel pravda.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 22.03.2009 21:38

dalsi a jasny dokaz toho, ze predajom sa akakolvek starostlivost a ochota k zakaznikovi konci. teda cest vynimkam, len mi pride vrcholne trapne, aby aj ja som musel svoje zavady riesit 'po znamosti' vdaka dobremu cloveku tu na fore. koniec koncov, ak to ani touto cestou nebude vybavene k mojej spokojnosti, s tymto autom a touto znackou som definitivne skoncil. na moje maily nereaguje dokonca ani dovozca - kia motor sales slovensko, takze napriek tomu, ze vlastnim kiu, uz ju len z principu a zo zasady nikomu v ziadnom pripade neodporucim.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod fryvald » 23.03.2009 10:16

Tak to s tymi kablami ti vobec nezavidim, ja som si xcel tiez repro dorabat, ale teraz uz viem, ze kym mi plati zaruka sa na to vykaslem...
fryvald Muž
Uživatel fóra

Kia Rio II (2008)
44000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod shopho » 23.03.2009 15:39

fryvald píše:Tak to s tymi kablami ti vobec nezavidim, ja som si xcel tiez repro dorabat, ale teraz uz viem, ze kym mi plati zaruka sa na to vykaslem...

ja to iste.. bud sa na to vykaslem, alebo to odnesiem do Kie, nech to namontuju..
shopho Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod nik » 24.03.2009 14:55

g-m píše:dalsi a jasny dokaz toho, ze predajom sa akakolvek starostlivost a ochota k zakaznikovi konci. teda cest vynimkam, len mi pride vrcholne trapne, aby aj ja som musel svoje zavady riesit 'po znamosti' vdaka dobremu cloveku tu na fore. koniec koncov, ak to ani touto cestou nebude vybavene k mojej spokojnosti, s tymto autom a touto znackou som definitivne skoncil. na moje maily nereaguje dokonca ani dovozca - kia motor sales slovensko, takze napriek tomu, ze vlastnim kiu, uz ju len z principu a zo zasady nikomu v ziadnom pripade neodporucim.
Svata pravda.Az budu kupovat dalsi vuz tak budu hodne myslet zda to bude zase kia.
nik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod nik » 24.03.2009 14:58

fryvald píše:Tak to s tymi kablami ti vobec nezavidim, ja som si xcel tiez repro dorabat, ale teraz uz viem, ze kym mi plati zaruka sa na to vykaslem...
Neni to jen o repru.V zaruce nedelat nic nebot co udelate je duvod,ze se budou mit na co vymlouvat aby reklamace nebyla uznana.
nik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 24.03.2009 15:16

resp. v ramci zaruky robit len take upravy, aby ste v pripade reklamacie vedeli veci uviest do 100% povodneho stavu...
Návštěvník

km @ l/100km

Další

Zpět na Závady