fryvald píše:Tak to s tymi kablami ti vobec nezavidim, ja som si xcel tiez repro dorabat, ale teraz uz viem, ze kym mi plati zaruka sa na to vykaslem...
Svata pravda.Az budu kupovat dalsi vuz tak budu hodne myslet zda to bude zase kia.g-m píše:dalsi a jasny dokaz toho, ze predajom sa akakolvek starostlivost a ochota k zakaznikovi konci. teda cest vynimkam, len mi pride vrcholne trapne, aby aj ja som musel svoje zavady riesit 'po znamosti' vdaka dobremu cloveku tu na fore. koniec koncov, ak to ani touto cestou nebude vybavene k mojej spokojnosti, s tymto autom a touto znackou som definitivne skoncil. na moje maily nereaguje dokonca ani dovozca - kia motor sales slovensko, takze napriek tomu, ze vlastnim kiu, uz ju len z principu a zo zasady nikomu v ziadnom pripade neodporucim.
Neni to jen o repru.V zaruce nedelat nic nebot co udelate je duvod,ze se budou mit na co vymlouvat aby reklamace nebyla uznana.fryvald píše:Tak to s tymi kablami ti vobec nezavidim, ja som si xcel tiez repro dorabat, ale teraz uz viem, ze kym mi plati zaruka sa na to vykaslem...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé