nastala vsak druha vec, ked som sa po 2 dnoch statia snazil rozbehnut a po zaradeni dvojky, napriek tomu, ze som mal plyn standardne stlaceny, sa auto pridusilo a zacala blikat kontrolka motora. po vypnuti a opatovnom nastartovani auto opat chodilo ako hodinky bez sebemensieho problemu, s tym podivnym suchotanim. rozhodol som sa teda, ze skocim do servisu na diagnostiku a zmienim sa o probleme s podivnym zvukom. nakoniec som usudil, ze problem bude s prevodovkou, nakolko pri ranajsej ceste do prace pri radeni trojky bolo pocut vyraznejsi hukot. stale vsak nie nic enormne a zvlastne, auto stale chodi uplne bez problemov.
spomenul som teda problem s pridusenim motora a tymto podivnym zvukom, ktoreho som sa obaval najviac, ze ho nebudu pocut a ja budem za blbca kazde rano sadat do auta s tym, ze je tam cosi v neporiadku... na moje mile prekvapenie sa prijimaci technik so mnou okamzite isiel previest s tym, ze po par metroch pri kvaltovani to spozoroval a usudil, ze to nie je v poriadku. na jednej strane mi odlahlo, ze teda vieme, ze problem tam isto je a v poriadku to nie je...
takze som objednany na zajtra 08:00 s tym, ze sa spravi diagnostika a preveri prevodovka, alebo co to vlastne je. drzte mi palce

budem priebezne podavat info, ako prebieha servis; ak mal niekto obdobny problem, budem rad, ked sa ozve.
len doplnim, ze auto som kupovat v motor-car TT, Trnava SK a s pristupom som velmi milo prekvapeny. hned ma chceli odviest do prace a ze ked budu mat hotovo, pridu pre mna, alebo mi dovezu auto sami. nakoniec sme to ale po konzultacii presunuli na zajtra s tym, ze sa nemam nejak vyrazne bat jazdit... tak drzte palce