Problem s radenim spiatocky a inych rychlosti

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod schilberger » 21.05.2008 19:32

Mě taky moc dobře nešel zařadit zpětný převodový stupeň, ale naštěstí se po 3000 km všechno dostalo do normálu.
KIA pro_cee´d 1,4 80kW EX
schilberger Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2008)
23000 km @ 6.6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 21.05.2008 23:08

ja mam momentalen auto kratucko a cca 3500km, po 6000 asi uz fakt toho moc nesadne.

fiko a tombys, zapocuvajte sa a dajte vediet ale skor mam podozrenie na nesikovne spracovanu prevodovku, ako vyrobnu vadu.

fiko, tebe to, co sme tu popisovali vyssie pri radeni hore z 2-3?

ale pozeram, ze toto uz so spiatockou nema moc spolocne, nemohol by to nejaky mod rozdelit? dakujem.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 21.05.2008 23:36

tgsa píše:ale pozeram, ze toto uz so spiatockou nema moc spolocne, nemohol by to nejaky mod rozdelit? dakujem.
Netreba uz nic delit, premenoval som nazov temy a je to ;)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 22.05.2008 06:03

Tak som to pocuval a nic zvlastne tam nepocut. Inak auto ma sice uz 6000 ale mam ha necele tri mesiace. Inak ak by to bola nestastna konstrukcia prevodovky tak ako je mozne ze inym ludom to ide v pohode... A inak skuste si otvodit okno a na mieste radit 1,2,3,4 a spat ono to aj dost pocut jak tam rychlosti padaju. na nove auto to znie nepekne
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 22.05.2008 10:04

tombys píše:Tak som to pocuval a nic zvlastne tam nepocut. Inak auto ma sice uz 6000 ale mam ha necele tri mesiace. Inak ak by to bola nestastna konstrukcia prevodovky tak ako je mozne ze inym ludom to ide v pohode... A inak skuste si otvodit okno a na mieste radit 1,2,3,4 a spat ono to aj dost pocut jak tam rychlosti padaju. na nove auto to znie nepekne

presne tak, je to vyraznejsie hlucnejsie aj u mna ako u ostatnych aut... vyzera to, ze mame uplne rovnake problemy... chcelo by to na zraze par rii, by sme sa v nich povozili a popocuvali navzajom :)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod host.a » 22.05.2008 10:53

S ostatnimi prevody 1 - 5 nemam zadne problemy, i prvni prevodovy stupen radim pri pohybu auta.
host.a Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 22.05.2008 11:08

host.a píše:S ostatnimi prevody 1 - 5 nemam zadne problemy, i prvni prevodovy stupen radim pri pohybu auta.

ono problem, ak to povazujeme za problem funkcnosti, tak nemam ani ja ziadny... auto lieta ako ma. len sa mi proste nepacia tie zvuky, ale mozno je to normalne
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 22.05.2008 11:32

tiez to mam tak auticko jazdi jinak vyborne len ta prevodovka nestastne
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.05.2008 09:58

Nevim, jestli je to tim, ze jsem si na to zvykla a ted uz to nevnimam, nebo jestli si to proste jen "sedlo"... jdu na prvni garancku, auticko ma nalitano 14,5 k km... a se razenim zpatecky uz zadne problemy nemam :)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod shopho » 09.05.2009 08:50

mne spiatocka ide celkom dobre, jednotka aj za jazdy (pomalej), ale co ma velmi rozculuje, je to, ze pri radeni 1-2-3, hlavne ked je motor studeny, pocujem take kovove tuknutie v momente ked spojka spoji motor a prevodovku.. robi to od novoty, teraz mam necelych 12000 km.. som dost citlivy na rozne pazvuky v aute a toto ma vytaca.. mate s tym niekto skusenosti?
shopho Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Happy » 09.05.2009 10:31

shopho píše:mne spiatocka ide celkom dobre, jednotka aj za jazdy (pomalej), ale co ma velmi rozculuje, je to, ze pri radeni 1-2-3, hlavne ked je motor studeny, pocujem take kovove tuknutie v momente ked spojka spoji motor a prevodovku.. robi to od novoty, teraz mam necelych 12000 km.. som dost citlivy na rozne pazvuky v aute a toto ma vytaca.. mate s tym niekto skusenosti?

přesně to samé mám i já, když stojíš na neutrál s volnoběhem a vyšlápneš/pustíš spojkový pedál, ozve se ti to taky? Mně jo. Za jízdy si toho moc nevšímám a taky mi to dělá od novoty. Ještě to můžou být lanovody, jak o něco zavadí.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod petokilian » 09.05.2009 11:26

shopho píše:mne spiatocka ide celkom dobre, jednotka aj za jazdy (pomalej), ale co ma velmi rozculuje, je to, ze pri radeni 1-2-3, hlavne ked je motor studeny, pocujem take kovove tuknutie v momente ked spojka spoji motor a prevodovku.. robi to od novoty, teraz mam necelych 12000 km.. som dost citlivy na rozne pazvuky v aute a toto ma vytaca.. mate s tym niekto skusenosti?
Ahoj z toho si nič nerob to same robi aj mě,hlavně že to ide. :lol:
petokilian Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia Rio III (2014)
1200 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Skalican » 09.05.2009 12:49

Ak mozem hovorit za seba, tak ja nastastie nic take nemam a vsetky rychlosti zatial idu ako hodinky a i relativne lahucko. Inak tiez by som mal "chrobaka v hlave" ak by som mal s rychlostami take problemy ako tu podaktori
:SK: :kia: XCeed 1.5 T-GDi 7DCT
Skalican Muž
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2023)
15500 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod ervss » 09.05.2009 12:49

mam Automat a nemam ziadne problemy :-P :-P :-P
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod shopho » 09.05.2009 13:28

přesně to samé mám i já, když stojíš na neutrál s volnoběhem a vyšlápneš/pustíš spojkový pedál, ozve se ti to taky? Mně jo. Za jízdy si toho moc nevšímám a taky mi to dělá od novoty. Ještě to můžou být lanovody, jak o něco zavadí.

na neutrali, ked som vyslapol a pustil spojku mi to robilo tiez, ale zda sa mi, ze to prestalo, ale to mi nevadilo, lebo to bolo len take tiche tuknutie.. pri preradovani sa to ozyva hlasnejsie, celkovo pri preradovani sa casto ozyvaju pazvuky a to ako tam padaju rychlosti pocujem az dovnutra auta, aj ked mam zatvorene okno..

Ahoj z toho si nič nerob to same robi aj mě,hlavně že to ide. Laughing

tak nehnevaj sa, ale takato odpoved pri NOVOM aute mi nestaci.. jazdil som naozaj vela aut a nikde to nerobilo, vlastne iba na peugeote 106.. pred kiou som mal hondu civic r.v. 97 a lutujem ze som ju predal a kupil kiu rio..
shopho Neuvedeno
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Závady