tombys píše:Tak som to pocuval a nic zvlastne tam nepocut. Inak auto ma sice uz 6000 ale mam ha necele tri mesiace. Inak ak by to bola nestastna konstrukcia prevodovky tak ako je mozne ze inym ludom to ide v pohode... A inak skuste si otvodit okno a na mieste radit 1,2,3,4 a spat ono to aj dost pocut jak tam rychlosti padaju. na nove auto to znie nepekne
shopho píše:mne spiatocka ide celkom dobre, jednotka aj za jazdy (pomalej), ale co ma velmi rozculuje, je to, ze pri radeni 1-2-3, hlavne ked je motor studeny, pocujem take kovove tuknutie v momente ked spojka spoji motor a prevodovku.. robi to od novoty, teraz mam necelych 12000 km.. som dost citlivy na rozne pazvuky v aute a toto ma vytaca.. mate s tym niekto skusenosti?
Ahoj z toho si nič nerob to same robi aj mě,hlavně že to ide.shopho píše:mne spiatocka ide celkom dobre, jednotka aj za jazdy (pomalej), ale co ma velmi rozculuje, je to, ze pri radeni 1-2-3, hlavne ked je motor studeny, pocujem take kovove tuknutie v momente ked spojka spoji motor a prevodovku.. robi to od novoty, teraz mam necelych 12000 km.. som dost citlivy na rozne pazvuky v aute a toto ma vytaca.. mate s tym niekto skusenosti?
přesně to samé mám i já, když stojíš na neutrál s volnoběhem a vyšlápneš/pustíš spojkový pedál, ozve se ti to taky? Mně jo. Za jízdy si toho moc nevšímám a taky mi to dělá od novoty. Ještě to můžou být lanovody, jak o něco zavadí.
Ahoj z toho si nič nerob to same robi aj mě,hlavně že to ide. Laughing
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé